76

Chyba bede (chyba = ~70%)

Co to ma znaczyć?? Masz byc, kurna!

77

Lewis ciesze sie ze Ci tak zalezy ale:
- na razie nie wiem czy pracuje drugiego maja ... (a jest taka opcja)
- jesli tak to przyjade w sobote
Czyli koniec koncow wychodzi ze bede na 100% ale na 70% juz pierwszego maja ;-) ;-) ;-)
Chwacit ?

78

Lewis ciesze sie ze Ci tak zalezy ale:
- na razie nie wiem czy pracuje drugiego maja ... (a jest taka opcja)

Według kodeksu 2 jest wolny od pracy!
Czyli do zobaczenia w czwartek:)

Une jolie femme qui dance,
Un pur sang en liberte,
Une fregate sous voiles

79

A mozesz podac jaki to przepis tak mowi ?
Bo szczerze mowiac nie wiem.
Chyba ze mowisz o tzw "kacowym" ?

80

A mozesz podac jaki to przepis tak mowi ?
Bo szczerze mowiac nie wiem.
Chyba ze mowisz o tzw "kacowym" ?

Numeru artykułu Ci nie podam, ale:

W PRZYPADKU GDY ŚWIĘTO WYPADA W DZIEŃ WOLNY OD PRACY (np. Sobota), TO PRACODAWCA MUSI W ZASTĘPSTWIE WSKAZAĆ PRACOWNIKOWI INNY DZIEŃ.

Więc jeśli Twój szef (-owa) da Ci wolny poniedziałek no to masz problem, ale większość firm i tak wie, że wysiłek włożony w pracę 2-go byłby zerowy i robi ten dzień wolny.

Une jolie femme qui dance,
Un pur sang en liberte,
Une fregate sous voiles

81

Dokładnie tak jest! Widziałem jakieś info na Onecie...

82

O! Na przykład tu: http://hrk.pl/is/is.php/1/400/

83

Będę na 1oo%.

84

Lewis: tnx za linke.
Hm ... NIGDZIE nie napisano ze tym dniem ma byc TEN WLASNIE dzien miedzy 1 a 3 maja. Okres rozliczeniowy trwa roznie wiec rownie dobrze mozna dostac ten dzien wolny np w czwartek nastepnego tygodnia. Przeczy to logice jakiejkolwiek ale zawsze ....
Ponadto charakter mojej pracy czasem wymaga hm ... poswiecen ;-)
Wiec - ludziki - bede na 100% ale nie wiem czy w czwartek !!!

85

A i owszem, ale jaki normalny pracodawca kazał pracować 2 maja gdy nikt nie pracuje?? A w owy nastepny cxzwartek dac wolne gdy klienci moga potrzebowac pomocy? Beznadzieja!
A nie mozesz sie po prostu zapytac szefa/szefowej czy i kiedy bedziesz mial wolne?

86

fajnie a ja mam piątego sprawdzian z funkcji - trzy miesiące do powtórzenia i napisania NA KACU
dziękuję  :rolleyes:

Hitler, Stalin, totalniak, SSman, NKWDzista, kaczor dyktator, za długo byłem w ChRL, wypowiadam się afektywnie.

87

VASCO: PRZYWIEŹ NA KOCIERANY MÓJ MONITOR!!!
z góry THX!

Hitler, Stalin, totalniak, SSman, NKWDzista, kaczor dyktator, za długo byłem w ChRL, wypowiadam się afektywnie.

88

Dobrze, juz dobrze :)

89

fajnie a ja mam piątego sprawdzian z funkcji - trzy miesiące do powtórzenia i napisania NA KACU
dziękuję  :rolleyes:

Ależ nie ma za co. Pouczymy się na zlocie. Czyli poczytamy.... książki.... :lol:

90

... Lewis? A wiesz, że molestowanie nieletnich jest karane? hehehe;-
Poza tym sprawa taka; Wilson - nie bierz wieży - weź tylko sundspeakers; wzmachol wezme - będziem torturować wioske (Kocerany), ... do czasu, kiedy to na stosie nas tam nie spalą. Lizarda ukrzyżujemy.

Jedziem 1 rano, lub nawet 30 wiecieram (ja, YerzmYeY/brat YerzmYeYa(równie zabawny) chyba Epi(jeśli nie zastrajkuje i nie powie że wyraża jakiś protest wobec zlotu w Koceranach .. hehehe)- będziem mieć prawdopodobnie jedno miejsce bonus. Są chętni?? Acha jedziemy z Krakowa, koło: Radom Kielce Grójec (z czego mnie pamięć nie myli) ... i ranyKota.

Czy ktoś ma jakąś mape, na której można znaleść Kocerany?? Ja szukam już od miesiąca; źle nie jest; moge się pomylić o 20kM;

Kontakt: pin@usdk.pl

91

Dely..?? Mam dla Ciebie nowe owłosienie .. hihihi;- Znów TeBe będzie miał materiał pod RIP'y.

92

Jedziem 1 rano, lub nawet 30 wiecieram (ja, YerzmYeY/brat YerzmYeYa(równie zabawny)

Hm ... spytaj Vasca czy tez uwaza go za zabawnego ;-)
ps. Yerzmiey - no offence of course. ;-)

93

Jedziem 1 rano, lub nawet 30 wiecieram (ja, YerzmYeY/brat YerzmYeYa(równie zabawny)

Hm ... spytaj Vasca czy tez uwaza go za zabawnego ;-)
ps. Yerzmiey - no offence of course. ;-)

Eee, zaraz, przeciez ja z bratem (a wlasciwie Bratem!) Yerzmyeyeah zyje bardzo dobrze! A jezeli nie, to nic o tym nie wiem.

Nie pomyliles go aby z takim jednym innym?? Swoja droga pomylic obu to wstyd halo pan!

94

... eeee Wasko..? Niebój nic; Wawrzona jednak nie będzie. Rzekłbym weź monitor dla Epi'ego, lecz obawiam się, że moge go targać do Krakowa sam ... hehehe;- sam tego chciał. Czytałeś może posta o Grayscale compo?? hehe;-

No cóż, postaram się dojechać, o ile mamona na to pozwoli.

Trzy najpopularniejsze w Polsce platformy 8-bit: Piwo, Wino i Wódka.
http://ym-digital.i-demo.pl/ - http://yerzmyey.i-demo.pl - https://soundcloud.com/yerzmyey
ŻADEN DOBRY UCZYNEK NIE UJDZIE BEZ KARY.

96

WASKO!!!! Przywieź 4 MUSTAKI!!!! (POWAŻNIE)

Dla:
- mnie
- Lizarda
- Lizarda
- i Lewisa

Epi nie ma 18 lat, więc nie pije.

97

Eee, zaraz, przeciez ja z bratem (a wlasciwie Bratem!) Yerzmyeyeah zyje bardzo dobrze! A jezeli nie, to nic o tym nie wiem.
Nie pomyliles go aby z takim jednym innym?? Swoja droga pomylic obu to wstyd halo pan!

To teraz zglupialem! Wawrzon nie jest bratem Yerzmyeya :?: :?:
Yerz, yak to yest ? ;-)

98

To teraz zglupialem! Wawrzon nie jest bratem Yerzmyeya :?: :?:
Yerz, yak to yest ? ;-)

Nieeeee. Jest 3 panow: Yerzmiey, Brat Y. i Wawrzon.

Wiecej nie pic to bedzie lepiej!

99

WASKO!!!! Przywieź 4 MUSTAKI!!!! (POWAŻNIE)

Dla:
- mnie
- Lizarda
- Lizarda
- i Lewisa

Epi nie ma 18 lat, więc nie pije.

Zapomniales o Delym! 5 Mustaków poprosimy!

100

Wasiu!!

Ja też sie zapisuje na MUSTAKA!! ;)
Jedną buteleczke proszę ;))

There's special place for me in hell. It's called the throne.