Hmmm.... miło mi, że moje posty są zauważane, a nawet śledzone... :D
Twoje wrażenie może być mylne, gdyż, przykładowo, mój przedostatni post dotyczył tajemniczego filmu z udziałem Pirxa i Pecusia, a oni raczej do TAQUART nie należą... :lol: Widziałem tam Twoją odpowiedź, która jednakże była, delikatnie pisząc, nie za bardzo pomocna w rozwiązaniu mojego pytania stamtąd... :? Szkoda.
Odpowiadalem Mikerowi a nie Tobie. (zauwaz czego dotyczyla wypowiedz)
Na forum AtariArea nie odzywam się za często, bo nie mam zamiaru sobie "nabijać statystyki" czy coś w tym rodzaju. Zabieram głos tylko kiedy czuję taką potrzebę. ;-)
Nie wypowiadam się na temat Forevera, czy innych takich spraw, bo albo to mnie nie dotyczy (nie byłem tam), albo nie interesuje.
To w zupelnosci rozumiem. Zauwaz ze nie zarzucam Ci mowienia nie na temat. Zauwazam pewna korelacje - wiekszosc Twoich postow dotyczy TQA oraz Twojej tworczosci ("Czy jest wywiad ze mna w Czosnqu" - to cytat z jednego z Twoich postow - takie pytania to sie na priv zalatwia). A juz wogole rozwalilo mnie info w pliczku z gierkami z NovaSoft. Nie bede cytowal.
Zaś co do TQA - cieszę się z należenia do tej grupy, w której mam swój udział i naprawdę nie sądzę abym się z tego powodu musiał jakoś wywyższać... :lol:
A mi sie wydaje wprost przeciwnie. No coz ... slowami tego nie zmienisz.
Czyny swiadcza o czlowieku. W tym przypadku ... posty. Poza tym jak pisalem to jest tylko moje wrazenie - wiekszosc innych moze to zlewa.
I don't care !!!
ps. Nie chce zebys pomyslal ze nie doceniam Twojej tworczosci. Widzialem wiele ... Twoje grafy sa jednymi z lepszych jesli nie najlepsze ... niestety nie tylko Twoja tworczosc Cie definiuje spolecznie ... jesli wiesz co mam na mysli. Aha - ewentualne FU na priv ... chyba ze chcesz TY rozmawiac publicznie ... ja nie mam w tym zadnego interesu - uwierz.
moj mail: mikey at scene dot pl