...patrzę na kalendarz i ogarnia mnie powoli przerażenie... do Grudnia pozostał tydzień, do potencjalnego party łącznie jakieś 3 tygodnie, a ja nadal nie wiem co robić... nie widać zbytniego zainteresowania samym party, entuzjazm nagle oklapł... na prośby o sponsoring na razie nie otrzymałem odpowiedzi bo dostałem po prostu mało czasu. nie było do końca wiadomo, czy ktoś czegoś nie zrobi w Zimie, a dobre party trzeba zacząć organizować 3 miesiące PRZED imprezą (jak ktoś mówi że pierd*lę głupoty to niech strzeli sobie baranka z rozpędu). Nikt zza miedzy nie odpowie od ręki, pewne sprawy ustala się tygodniami. Jestem gotów do zorganizowania imprezki, ale bardziej przypominała ona będzie zlot niż prawdziwe party. Chcę aby była tu jasność - lubię leżeć ch*jem do góry, ale jak się za coś wezmę to lubię to zrobić najlepiej jak umiem (wątki seksualne całkowicie przypadkowe). Dlatego proszę Was... postarajcie się zdeklarować ile osób może się zjawić w połowie Grudnia na północy Polski... pozdrawiam.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.