Dely: :D
Turbo miała duże i sprężyste :D
Co się zaś tyczy magnetofonu... :D
...to nie miał turba i to było dla niej bardzo dobre, bo w czasie gdy program się ładował Ona mogła się mną zająć czyli poTURBOwać. Przy stacji dysków to już było by trudniej...
Ale ! widziałem ostatnio podkładkę pod myszkę z turbem ;)
PJ: powiem tak: czy atrakcyjna dziewczyna ma doświadczenie w zastawianiu (sobą) jedynej drogi ewakuacji ??
... właściwie to całe jej zachowanie było dziwne - szczególnie w tym wieku (!)
miker: to już nam powie PJ, jak zrobi net i podliczy zęby (po obu stronach) :D
--------------
PJ - odnośnie tych Twoich ostatnich postów to:
... ale dałeś....
Co to ?liceum? z Tobą zrobiło...
Naprawdę... co tu odpisać ???? :(
Wyzwiska, insynuacje, złośliwości, czepianie się... jak na mnie to poziom żenujący... niestety :(
(szczególnie że wiele osób chciało udzielić Tobie wyczerpujących informacji)
Odpiszę Tobie na e-maila bo bez sensu jest pisać na forum o Tobie.
Nie wiem o co tu chodzi, ale co tylko spotykam jakiegoś młodego człowieka to ma naprawdę poważne problemy z nerwami ! Co tu się dzieje ??! Jakaś plaga ?! Jeden przed egzaminem z nerwów dostaje ataku takiego że karetkę wzywają, a ostatnio zadzwonił do mnie jakiś gość co twierdzi że chce się uczyć programowania gier ? nie zdołaliśmy się umówić a on już opowiadał mi różne tak DZIWNE historie ze swojego życia, że...
Oczywiście popieram stałych bywalców forum AA: ich wypowiedzi były często trafne i zabawne (np. szympans był bardzo fajny (i nawet przez myśl mi nie przeszło że to ma niby chodzić o Ciebie !)).
popieram: epi'ego, Monsofta, macgyvera, delyego, jelloneka, mikeya.
PJ napisał/a:jak dla mnie na forum jest pytanie, jest odpowiedź, a nie całe pieprzenie o szopenie.
Widzisz ja tu ostatnio napisałem, że czasami lubię namieszać (dla dobra dyskusji), dlatego forumowicze na wszelki wypadek tego posta potraktowali z rezerwą ? tak aby wybadać sprawę. Dopiero gdy jasno określiłem że zależy mi na faktach to dopiero zaczęli pisać na temat :) :) :)
Ale faktycznie każdy temat jest tu rozumiany jako dobry pretekst do pogadania o wszystkim i o niczym ? co sobie cenię :) (to odnośnie wypowiedzi Monsofta) W końcu forum jest dla ludzi a nie dla kompilatorów, które pomijają komentarze :)
PJ napisał/a:wygląda to tak, jakbyście uważali się za elitę informatyczą Polski, świata...? Sam nie wiem czego. I każdego z miejsca szufladujecie jako lamera
W tym poście piszesz nawet czasami z sensem, ale to co tu zacytowałem to jest.... :-0 :/ 8-|
Ech... to tyle choć i tak wszyscy wiedzą że ja mógłbym tu DUŻO więcej...
800XL XC12 LDW 2000 Portfolio 1040 ST, STE Falcon 030 (Deskpro) Jaguar
... oraz inne grzyby i Amigi :-P