A ja sie nie dam spic. I co wy na to??? :D:D:D:D:D
pytal cie ktos o zdanie?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Atari Font Maker V1.6.16.0 Nowa wersja narzędzia do tworzenia fontów i map.
Turgen 9.4.0 Nowa wersja Turgen - popularnego narzędzia do tworzenia kaset dla komputerów Atari.
TileT Przeglądarkowy edytor map stworzony specjalnie z myślą o trybie tekstowym z kolorami i kwadratowymi pikselami
FujiNET firmware v1.5.0 Nowa wersja firmware, która wprowadza szereg ulepszeń i poprawek.
Prima Aprilis Compo 2025 Wystartowała nowa edycja Prima Aprilis Compo, w której obowiązuje jedno wyzwanie - piszemy wyłącznie w Atari BASIC.
atari.area forum » Scena - 8bit » Kocerany 2003 - KTO I PO CO, ORAZ DLACZEGO
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
pytal cie ktos o zdanie?
Pamiętacie: "Anna Jantar!"???
Buster: Ale wiaderka to ja już tam z pewnością nie będę miał 8)
Zobaczymy, zobaczymy... Lub jak kto woli: Oby, oby... :D
... nie Bustera, tylko BIUSTERA i nie upić tylko zarżnąć go mna maxa .. hehel-))
... nie Bustera, tylko BIUSTERA i nie upić tylko zarżnąć go mna maxa .. hehel-))
zaczynam się bać.... -_____-
Pinokio, kiedt się objawisz u Epiego?
Mam cos dla ciebie.
Jak przyjaedziesz to ci to pokażę, a jak nie, to umieszczę to na sererze, a potem dam TUTAJ linka ;)
.::Messy::.
A przypomniez ci KTO SIE ZARZNAL NA MAXA na Lascie???? :D :D :D
A przypomniez ci KTO SIE ZARZNAL NA MAXA na Lascie????
Teraz tylko cytat:
"Waaaszkoo... Czzyy t..ta paateelni..aa jessty wysztarczzajonco czystaaa...?"
Mwahahahahaha!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A po co ci atari skoro ledwo z grzybem sobie radzisz? sorry - to grzyb bez problemu radzi sobie z Tobą ;)
Epi, już ty wiesz co ja o tobie w tym momencie myslę. Razem z tym swoim Sqterem idźcie w pi*.*! A co do tego, że nie radzę sobie z grzybem to nie przesadzaj... Odezwał się ten, co będzie sieć zakładał metodą prób i błędów :?...
Tobie też Scream się podobał więc przymknij jadaczkę.
a pixlować można nawet pod emulem...
z tego co wiem nawet NumeN w dużej części powstał pod emu
nie porównuj mnie do świdra, bo jemu gały wychodzą z orbit, jak ktoś modyfikuje pliki startowe dosa... no comments.
tylko mi przypomnij kto Ci ratował grzyba średnio raz na miesiąc, kto latał z Tobą po mieście cały dzień w sylwestra i pół nocy siedział żeby Ci neta postawić w tenże sam dzień, jak mogłem sobie siedzieć w domku i grzać tyłek przy Atarce?
A przypomniez ci KTO SIE ZARZNAL NA MAXA na Lascie???? :D :D :D
No jakby nie ta twoja biusterowa to byłbyś się zarżnął jeszcze bardziej, a tak to się musiałeś podzielić a potem zaopieokować...
kituś :P
Aleś ty butny chłopaku Epi. ;))) nie gadalbys tyle tylko napisal jaki scream2 (a moze raczej 3 bo nr 1 byl sama z ornety95) I wystawilbys na grayscale compo. Liczymy na ciebie młody obiecujący muzyku atarkowy.
No dobra koniec tych slodyczy, tylko bierz sie do roboty ;)))
Tobie też Scream się podobał więc przymknij jadaczkę.
a pixlować można nawet pod emulem...
z tego co wiem nawet NumeN w dużej części powstał pod emu
nie porównuj mnie do świdra, bo jemu gały wychodzą z orbit, jak ktoś modyfikuje pliki startowe dosa... no comments.
tylko mi przypomnij kto Ci ratował grzyba średnio raz na miesiąc, kto latał z Tobą po mieście cały dzień w sylwestra i pół nocy siedział żeby Ci neta postawić w tenże sam dzień, jak mogłem sobie siedzieć w domku i grzać tyłek przy Atarce?
A dzieci tez bedziesz robił metodą prób i błędów? A Świder to cipa i tyle :? Mi galy z orbit wylazly jak Numena ogladalam :D. Epiku, świder jest u mnie zupelnie skreslona osobą, i tyle, chyba sie już domyślił. Jakby nie mieszał, to by było okej, ale sie wtracał i chhoy mu w doope i AVIOMARIN na droge :?.
Sloneczkom ja ci jezdem niezwykle dźwięczna ze mi wtedy pomagałeś stawiać grzyba na nogi [ a może raczej na kable :P]. Masz u mnie dług dźwięczności, kupie ci pijewo na Kocich Ranach :D. Nawet dwa ;).
PIN: Cos masz dla mnie podobno.. Coś mi Epi mowił, ja juz pokazałam dwum osobom ową rzecz dla ciebie i się podoba, więc niech no ja tylko skaner dojadę :). Ewentualnie jak będziesz u Epiego grzał swoj drewniany tyłek, to dajcie mi jakos znac i wpadnijta. Ja do niedzieli jestem u Biustera... Wrócę w niedzielę koło 17... Papa...
... tak, chyba wibrator, bo Biuster nie da rady ... hehehehe;-
... a i jeszcze to ... a AXE i tak jest starym zboczeńcem. . hi hi:_
Dementuję jakobym... 8) (text rodem z realtime'a z Lasta '97)
BTW Messiah kobietą... hmm, interesujące :P
Aleś ty butny chłopaku Epi. ;))) nie gadalbys tyle tylko napisal jaki scream2 (a moze raczej 3 bo nr 1 byl sama z ornety95) I wystawilbys na grayscale compo. Liczymy na ciebie młody obiecujący muzyku atarkowy.
No dobra koniec tych slodyczy, tylko bierz sie do roboty ;)))
a wy tylko scream i scream... ludzie teraz żałuję że ten szmelc opublikowałem...
i nie jestem muzykiem!! ;)
hehe jeśli już coś to nie będzie scream2 ani 3 ani nawet e477. teraz mam lepsze pomysły na tytuły... :)
mogę wystawić coś z serii pressplay... życzę miłego słuchania ;)
na razie mam tyle roboty że praca z tmc ogranicza się do słuchania
a poza tym chciałbym wiedzieć kto tu gada tyle...
wy... sceno atariarea... sceno sceny...
raz na pare tygodni walne notke i od razu nie gadaj tyle
a popatrzcie na siebie...
Epi: nie zarzoocam ci gadatliwosci ;)) hi hi sam nawijam jak tyko moge ;)) chcialem cie tylko zachecic to muzykowania, bo niezle ci to wychodzi.
A co do tytulow ... to raczej nieistotne...
pozdrawiam. I mam nadzieje ze sie spotkamy na Foreverze ;) Jak znowu mi jakiej klody pod nogi nie rzuca.
Pinky - Da Peacemaker!
Hmm chcialbym dodac ze Kocerany juz za chwileczke juz za momencik, wiadomo kto jedzie a kto nie ?
Ja niestety nie dojadę. Za to Orneta zapowiada się na bank.
.... nie mów tylko, że ci zasilacz w Atarce padł ...... hehehehehe;-)
mam 12 dni, zeby uzbierać kase na przejazd, wstęp i alkohol... jak wyrobie - to ja nie wiem :?
Chyba bede (chyba = ~70%)
W razie czego jakby ktos z poludniowej polski bal sie samemu jechac lub wolal jechac w zwartej grupie to moge zorganizowac przejazd PKS do Koceran z Radomia. Ode mnie PKS w stronie party place jezdzi prawie co godzine wiec bedzie znacznie lepiej. Poza tym takie Krakowy i Katowice maja calkiem niezle polaczenie z Radomiem. Mikeyowi tez chyba bylo by lepiej jechac przez Radom niz Wawke ;)
Do Koceran z Radomia PKS`em (calkiem fajne wózik) bedzie sie jechac ok. 1h, mozna by w tym czasie urzadzic niezly Libation BUS :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Mikeyowi tez chyba bylo by lepiej jechac przez Radom niz Wawke ;)
Jjjjjasne ;-)
Anyway, dam znac jak bede jechal i kiedy ....
Puść no wujo Dely majla z rozkładem tych busów ! Może jakoś się zmobilizuje to Twojej wioseczki ...
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Scena - 8bit » Kocerany 2003 - KTO I PO CO, ORAZ DLACZEGO
Wygenerowano w 0.059 sekund, wykonano 56 zapytań