Ryszard Mauersberg napisał/a:Jak wiecie kupiłem od p.G stację w opisie której znalazło się owo zdanie "podobno ma turbo...". Ponieważ jest on znany na AA od lat mogłem przypuszczać że się zna i wie co pisze. Otrzymałem stację turba niebyło więc poczułem się oszukany,ale postanowiłem ZAPOMNIEĆ o całej sprawie.
Przeczytaj jeszcze raz na trzeźwo co napisałeś. Ja wiem co piszę. Sugerujesz, że nie rozumię znaczenia słowa podobno ? Ty nie rozumiesz że kupiłeś uszkodzony przedmiot i żądasz sprawnego ?! Kpisz sobie chyba ! Przeczytaj co było w opisie. Pozwolę sobie to przypomieć:
Do sprzedania mam stację dysków CA-2001 widoczną na zdjęciach poniżej.
Stację dysków sprzedaję jako uszkodzoną gdyż:
czasem czyta ale nie wszystkie dyskietki - być może trzeba przeczyścić głowicę,
podobno ma wbudowany TOMS Turbo Drive ale przy uruchomieniu z podniesioną dźwignią nie zgłasza się TURBO.
Powtarzam uczciwie, stację dysków sprzedaję jako uszkodzoną, bez możliwości zwrotu ! Stacja ma trochę podrapaną obudowę. Być może stacja okaże się niezłym dawcą części zamiennych, o które dziś jest dość trudno. Aha... stacja po włączeniu dość głośno hałasuje.
Do stacji dysków na pozostałych moich aukcjach można kupić sprawny zasilacz i kabel do transmisji danych (komputer<->atari).
Ryszard Mauersberg napisał/a:I tu mnie olśniło ,kilka tygodni wcześniej pisałem na AA że chce mieć turbow stacji no i w ten sposób sprowokowałem G. do zastawiania pułapki.
Piszesz dziwne rzeczy. Być może jeszcze nie wytrzeźwiałeś po imieninach :/ Jaka prowokacja, do czego ? Pułapka :D:D:D Człowieku opanuj emocje.
Fakt, że od kilkunastu lat jestem atarowcem i wiem co nie co nie powoduje, że znam się na wszystkim. Powtarzam, NIE POTRAFIŁEM zdiagnozować dostępnymi środkami czy w stacji jest faktycznie TOMS Turbo Drive. Pytałem na forum. Jeżeli Twoim zdaniem w opisie aukcji powinno być inaczej to po co licytowałeś i ponośiłeś ryzyko ?! Mogłeś zapytać. Nie zadałeś pytania w trakcie licytacji a teraz jesteś rozczarowany ?!
Ryszard Mauersberg napisał/a:ps. Jeżeli p.G chce nadal komentarz to mu go wystawie / niech się domyśli jaki /
Szantarz ?! Twoje zachowanie jest nie fair !
STYMulator JIL ST YM2149 mjuz:k @ gnu/linux
SIUP (SIo2Usb2Pc) - SIO2PC USB EditionPIN ready logo 3M / InD: ... na kasetach były zabezpieczenia w postaci tzw. "mikropierdnięcie" ...