Moze by tak zmienić wystrój AArea z zimowego na wiosenny?
Myslę że już najwyższy czas :)
tomekM
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
Przezroczysta obudowa dla Atari 800XL Rusza przedsprzedaż wyjątkowej, przezroczystej obudowy do komputera Atari 800XL!
atari.area forum » Sprawy atari.area » Wiosna w AArea
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Moze by tak zmienić wystrój AArea z zimowego na wiosenny?
Myslę że już najwyższy czas :)
tomekM
W zasadzie to dely był czujny, bo śnieżek znów napadał i cholera jedna wie, kiedy ta wiosna przyjdzie.... :x
Piekna zime mamy tej wiosny nieprawdaz?
Dely zmień wreszcie ten wystroj to może skończy sie ta pieprzona zima !!
9. kwiecien a ja po kostki w sniegu sie taplam ! Kto to widzial!!
Cos mi sie wydaje ze to wszystko przez to logo ...
No panowie (i panie?) - chcialem zaznaczyc ze wiosna juz w pelni a wystroj jaki byl taki pozostal. Zebysmy tylko tym nie wywyolali kolejnej zimy, tym razem w lecie :)
Dely! Zwróć uwagę na głosy milionów osób odwiedzających atari.area! :D ;) :D :!:
No teraz za to daje bialym po oczach
Chciałem tylko zauważyć, że już od dawna mamy lato - a na forum dalej króluje wiosenka podobnie w topic'u AA ..... ehhh panie Dely !!!!
jak w takim tepie bedzie sie zmieniac wystroj bb, to ja proponuje juz zaczac przemalowywac tego liscia na brazowo
pozdrawiam
vayo
wlasnie nad tym myslalem zeby ominac lato i dac od razu jesien :)
ja bym ominął jeszcze jesień i zimę ...
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Sprawy atari.area » Wiosna w AArea
Wygenerowano w 0.021 sekund, wykonano 64 zapytań