lublin
w tym roku sie nigdzie nie wyrwe...
unzip; strip; touch; finger; mount; fsck; more; yes; umount; sleep
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Zloty » Nacisk na McMastera
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
lublin
w tym roku sie nigdzie nie wyrwe...
ja jestem za poczatkiem listopada... Ja chce Easta... ale nie moge w pazdzierniku!!!! Myszej będzie jesli sie tylko zgodzi :P
No cóż. W imieniu #atari8 community przedstawiam wynik długotrwałych debat tamże odbytych, który jak do tej pory oscyluje wokół 4 listopada.
hmm...
Akurat w epicentrum "akcji znicz"
mam wybitnego pecha do tych dni...
Ej, no chyba nie będziesz jeździł po cmentarzach przez cały tydzień? Pomijając już fakt, że (nie chcę tutaj nikogo urazić) osobiście uważam to w ogóle za bezsensowny zwyczaj.
Zwyczaj zwyczajem... No ja odpadam, w ten dzień będę we Wrocławiu :)
Dobra. Od piątku wieczor 3 do niedzielnego wczesnego popołudnia 5 listopada. Jeden warunek. Ponizej ma sie wpisac 5 pewniakow. Epi jak widze jedzie na pewno wiec... zostalo czterech. No szybciutko! raz! raz! :)
Ja będę na 95% (być może nie sam - ale to się obaczy) :)
Pisze sie, jezeli Grubshy bedzie obieral ziemniaki :P
a Yezus paliłw piecu ?? :) - ;P
ja niestety w tym czasie bede u Lewisa :)-
ja sie nie musze wpisywac :)
No i czwarty jest wpisany powyżej Wilson, a do piątki brakuje już tylko mnie, czyli zaklepane! :)
Grubshy prawdopodobnie w przyszly weekend ma przeprowadzke... a Ty Kasjan, wyszedles do cywila i co? zapomniales jak sie obiera?:)
Ja juz swoje naobieralem :P
zatem potwiredzam. szybkie info: Zatem spotykamy sie w na East 3-5 listopada, czyli za tydzień! zabrać ciepłe rzeczy, zeby potem nie odchorowac. Ja bede w Monkach w piatek od okolo 18. Miejsce znane...
minusem tego jest ze nie stac mnie na rum....<beczy>
Prawdopodobnie zawitam na zlocie... nie będę długo, ale na browarka (lub może więcej) czasu wystarczy - sądzę, że zjawię się w sobotę w godzinach popołudniowych, może lekko wieczornych ;)
ekhm.. ze tak niesmialo zapytam.. jako ze nie siedze na ircu, to nie wiem.. jedziemy jakims RLT?? acha... ja niestety bede tylko w sobote do 18tej :/
ekhm... wiec Mcm mnie zabije.. inni też... okazało się że niestety w piątek będę dłużej pracował :/.... wiec mógłbym dojechac w sobote rano.. i byłbym do 1830 :/... ale wątpię żeby mi się to udało.. jednak niczego nie wykluczam :)
RLT odjeżdża z Krakowa Głównego o 10:38, o 16 z minutami jest na Centralnym w stolicy. Przed 21. na miejscu.
Niestety... raczej mnie nie będzie... podczas powrotu z Wawy auto się rozsypało... więc obawiam się, że raczej nie spotkamy się na zlocie... miłej zabawy :(
No i? Kto byl? Macie jakies zdjecia? Bo ja mam: http://atari.org.pl/east2006-london-edyszyn/ ;)
Stella Artois? To jakiś lokalny-londyński odpowiednik Heinekera? :P
To jedno z popularniejszych piw. Taki Żywiec ;)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Nacisk na McMastera
Wygenerowano w 0.027 sekund, wykonano 63 zapytań