cały czas podtrzymuje - że wszystko - co napisałem o MKBOSS1 - jest PRAWDĄ. MkBOSS;- odpowiedz mi na takie pytania:
1. czy dostałeś jakiekolwiek pieniądze za AtariPC1?
1a. Dlaczego mówiłeś, że komputer JEST SPRAWNY??
2. czy oddałeś przedmioty należące do mnie i to Ewy od razu, czy dopiero po 3 latach w stanie niekompletnym (nadal brakuje 2 wydawnictw o ile się nie mylę) - jak się okazało, że znów masz jakiś interes??
3. Atari przerobiłem ci po kosztach - czyli 50 zeta. Wymianie uległa płyta główna kompa, zrobiona została rozszerzka ramu, w tym dodałem kontroler ext ram ze 130XE - psując następnego kompa, dodatkowo rozszerzenie stereo. Czy sądzisz, że zjebałem DWA komputery po to - byś sprzedał to na Allego?? - a 50 zeta była to kwota, która umożliwiła mi realizację całości. Jeśli ja na tym nie zarobiłem, do dlaczego do k**** nędzy masz na tym zarobić ty? - czy to jest twój sposób na "umysłowe" zarabianie ?? - czyli - tym fizycznym to jestem niby ja.
4. Czy wyciągam ci kolego niemiły sprawy związane z twoim dzieckiem??, czy wspominam, że lubisz pytać o "najbliższy" burdel - pomimo, że masz żonę i dziecko?? - czy uważasz moje zarzuty za bezpodstawne - to przynajmniej sensownie je uzasadnij, a nie unoś się burak na wiejskim odpuście.
5. Czy od zawsze wiedziałeś o istnieniu miejscowości o nazwie Wieprz ?? - czy może pojechałem tam z tobą - by wskazać ci to miejsce. W takim razie - dlaczego żądasz pieniędzy min. za ten dojazd - jeśli to ty miałeś w tym interes - i jeśli jechałeś specjalnie z koceran - przez kraków - na trasie w kierunku bielska-białej - i abarotnoje, zabierając mnie w roli osoby mogącej ci wskazać miejsce zakupu kompyterów Apple?????
6. Dlaczego żądasz pieniędzy za coś - za co wynagrodzenie otrzymałeś ?? - po fakcie zmieniając taryfikator?? - chodzi o paliwo za które najpierw bierzesz, a później po fakcie mówisz, że chcesz np. 3 razy więcej??
7. Czy uważasz, że nie mając podstaw dla jaj wywalam na forum taki temat ??
8. Czy nadal twierdzisz, że byłem autorem tekstu w ATARIKI ??
9. Czy kontrakt z polsatem został, czy niezostał podpisany ?? - czy możesz udokumentować swój wkład ??
10. Na czym polega niekompetencja mojej żony ??
11. Czy jesteś pewny, że moja żona chciała robić z tobą jakiekolwiek interesy ?? - czy może przymuszałeś ją do tego czując w tym możliwość wzbogacenia się??
12. Dlaczego chciałeś, by moja żona uczyła cię obsługi softu do GFX ??
13. Jeśli dziecko moje zniszczyło ci dobra materialne - to dlaczego mówisz dopiero teraz, że życzysz sobie za to należności ?? - czy takie sprawy nie należy czasem uregulować formalnie od razu po zajściu sytuacji ?? - a nie po ponad roku - o ile się nie mylę ??
14. Nie wiem - czy dobrze zrozumiałem - ale czy uważasz, że po ostatnim twoim pobycie w krakowie jestem ci winny 400 zł - bo jeśli tak jest - to pytam - za co ??
wiesz - więc uważam, że to ty mnie oczerniasz - a sprawe to sobie możesz założyć nawet u samego pana boga - bo to ja czuję się tu pokrzywdzony i oczerniony;- więc zastanów się dwa razy co teraz uczynisz - bo mam argumenty na poparcie swojej wypowiedzi.
Mimo wszystko - miłego dnia - nawet tobie - MKBOSS - i pamiętaj - złość urodzie szkodzi :)
Kontakt: pin@usdk.pl