Wczoraj lub przedwczoraj odpisując Mikeyowi na jakiś tekst po przeczytaniu odpowiedzi i głebszy zastanowieniem się postanowiłem wycofać post! Jednak po jego wycofaniu rzuciło mi sie w oczy jedno uchybienie proceduralne. Po skasowaniu wypowiedzi w liczbie postów pozostał wynik bez zmian to znaczy nie odjęło liczby o jeden. Nastepnie przeprowadziłem parę testów z kasowaniem cofaniem na strzałkach w IE i efekt ten sam. Myślę, że warto poprawić ten błąd bo szybko można zostać królem offtopiku. I jeszcze jedno co mi się nie podoba to to, że jeśli napisze się post swój jeden pod drugim liczone są dwa posty i widać je jako osobne - kiedyś był drugi podpinany pod poprzedzający i nowa część oznaczana jako EDIT i godzina i myslę, że tak powinno być.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.