Jakiś czas temu niejaki Vulgar (którego każdy tutaj zna) obiecał mi pewną rzecz z "Vulgar Factory". Umówiliśmy sie co do ceny i co do warunków przesyłki. Potem - trwało to jakiś czas (patrz wpisy w odpowiednich wątkach) - dostałem maila z wiadomością: "Sikor, juz mam, na jaki adres mam wysłać? Kosztuje tyle a tyle"... - itp. Tknęło mnie coś wtedy i napisałem: ślij za pobraniem. Wtedy dostałem maila, że to drożej, że tak, że siak... Odpisałem - nie ma sprawy, te 3,50 zł za przelew sobie dolicz (stawka PP). Niestety, w oczekiwanym czasie nie dostałem spodziewanej przesyłki. Wreszcie - nie wytrzymałem i napisałem na forum co o tym myślę (znaczy - że czekam do zeszłego piątku). Cały czas Vulgar dopisywał: już jutro przesyłam itp.
Do czego zmierzam...? Zamiast paczki otrzymałem dzisiaj maila z treścią: "Sikor, co mogę powiedzieć? Małoatarowcy?" - dokładna treść maila od Vulgara.
Cóż, PAnie Pawle K. - niniejszym oświadczam, że rezygnuję z przesyłki. Sorry, mistrzu - ale 3 miesiące czekania to trochę za długo - tyle idą paczki z USA drogą morską, a nie z Gdańska do Warszawy.
Tego posta traktujcie jako ostrzeżenie - to nie pierwszy taki wyczyn rzeczonego. Najsłynniejsza sprawa to chyba było kupno Falcona przez Vulgara od Rafała Kaweckiego: http://groups.google.pl/group/pl.comp.s … 54f2?hl=pl - podaje ten link tytułem ostrzeżenia przed transakcjami na odległość z wyżej wymienionym
Jak ktoś ma podobne doświadczenia - proszę, niech się dopisuje.
Vulgar: jak będziesz miał na party - nie ma sprawy, może wezmę (jak będę miał te 130 złotych wolne w danej chwili) - obecnie nie blokuję już sobie kasy. Szkoda gadać chłopie, myślałem że traktujesz rzecz poważnie.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.