Jakiś czas temu niejaki Vulgar (którego każdy tutaj zna) obiecał mi pewną rzecz z "Vulgar Factory". Umówiliśmy sie co do ceny i co do warunków przesyłki. Potem - trwało to jakiś czas (patrz wpisy w odpowiednich wątkach) - dostałem maila z wiadomością: "Sikor, juz mam, na jaki adres mam wysłać? Kosztuje tyle a tyle"... - itp. Tknęło mnie coś wtedy i napisałem: ślij za pobraniem. Wtedy dostałem maila, że to drożej, że tak, że siak... Odpisałem - nie ma sprawy, te 3,50 zł za przelew sobie dolicz (stawka PP). Niestety, w oczekiwanym czasie nie dostałem spodziewanej przesyłki. Wreszcie - nie wytrzymałem i napisałem na forum co o tym myślę (znaczy - że czekam do zeszłego piątku). Cały czas Vulgar dopisywał: już jutro przesyłam itp.
Do czego zmierzam...? Zamiast paczki otrzymałem dzisiaj maila z treścią: "Sikor, co mogę powiedzieć? Małoatarowcy?" - dokładna treść maila od Vulgara.
Cóż, PAnie Pawle K. - niniejszym oświadczam, że rezygnuję z przesyłki. Sorry, mistrzu - ale 3 miesiące czekania to trochę za długo - tyle idą paczki z USA drogą morską, a nie z Gdańska do Warszawy.
Tego posta traktujcie jako ostrzeżenie - to nie pierwszy taki wyczyn rzeczonego. Najsłynniejsza sprawa to chyba było kupno Falcona przez Vulgara od Rafała Kaweckiego: http://groups.google.pl/group/pl.comp.s … 54f2?hl=pl - podaje ten link tytułem ostrzeżenia przed transakcjami na odległość z wyżej wymienionym
Jak ktoś ma podobne doświadczenia - proszę, niech się dopisuje.
Vulgar: jak będziesz miał na party - nie ma sprawy, może wezmę (jak będę miał te 130 złotych wolne w danej chwili) - obecnie nie blokuję już sobie kasy. Szkoda gadać chłopie, myślałem że traktujesz rzecz poważnie.
TURGEN 9.3.0 Kolejna wersja multiplatformowego narzędzia do zarządzania obrazami taśm.
SV 2024 WE - program imprezy Już za tydzień odbędzie się zimowa edycja Silly Venture
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury