Czasami zachodzi potrzeba zrobienia większych porządków i człowiek z racji ograniczenia metrażu, nieprzydatności kilku drobiazgów i potrzeby uzyskania wolnego miejsca stwierdza, że kilku rzeczy, które ma w swoim posiadaniu musi się pozbyć. Czasami jednak to co nam nie jest potrzebne, może przydać się innej osobie. Stąd informuję, że mam do oddania następujące rzeczy:
- 2 magnetofony XC(A) 12 (oba z turbo 2000) do tego 1 cartridge z turbo 2000
- oryginalny kabel antenowy (modulator <-> TV)
- obudowa + klawiatura od Atari 130XE
- obudowa (blacha + zasilacz) do TOMS 720
- 2 zasilacze do atarki - jeden 1A, drugi 1,5A
- ok. 30 kaset z softem (głównie gry, ale nie tylko) w systemie Turbo 2000
- telewizor VELA 206 przerobiony przeze mnie na monitor do Atari
- stabilizator napięcia, używany do starego Rubina ;) wiem, że działa, mi nie jest potrzebny, a szkoda wywalać ;)
Oczywiście nie chcę za to nic. Od razu zaznaczam, że nie mam zamiaru tego słać za pośrednictwem poczty itp. W rachubę wchodzi tylko odbiór osobisty (Olsztyn, jakby ktoś nie wiedział), ew. gdy mogę to dostarczyć na terenie Polski północno-wschodniej, jednak nie jestem w stanie podać terminu dostarczenia (w mojej pracy miewam często wyjazdy służbowe w różne miejsca regionu, jednak z reguły dowiaduję się o tym z wyprzedzeniem 1-2 dniowym z reguły). Jak się nikt nie zgłosi, to niestety będę musiał wyp* to na śmietnik.
Aha, nie decyduje kolejność zaklepania, tylko kto pierwszy będzie w stanie odebrać, ten to dostaje.
Poczta i firmy kurierskie nie wchodzą w rachubę.