Witam wszystkich !

Jestem nowy na Waszym forum, a piszę, gdyż potrzebuję pomocy.

Kilka dni temu zwróciłem się z zapytaniem do Pana Krzyśka Ziembika z serwisu atarionline.pl o wydaną niegdyś bodajże przez chorzowski Atares textową gierkę o nazwie "Football Manager". Pamiętam ją bowiem ze starych dobrych czasów, a nie mogłem znaleźć jej w sieci. Pan Krzysztof - za co bardzo Mu dziękuję - przesłał mi ową gierkę zapisaną w pliku .cas. Mam jednak problem z uruchomieniem tego pliku, gdyż w momencie, kiedy korzystam z opcji Attach tape i wskazuję emulatorowi właściwy plik, wyświetla się ulubiony windziarski komunikat "Wystąpił problem z aplikacją ..... blebleble ..... i zostanie ona zamknięta". Używam emulatora Atari800WinPlus w wersji 4.0.0.0.
Bardzo proszę szanowne grono fachowców o pomoc.

2

Zapodaj plik.

https://www.youtube.com/watch?v=jofNR_WkoCE

3 Ostatnio edytowany przez mirusvf (2006-10-05 09:53:26)

Mam jakiegoś footbol managera, którego też w sieci nigy nie znalazłem. Do końca dniówki (15.30) zrobię mały opis uruchamiania i opcji w grze. Może mówimy o tym samym (choć napewno nie Atares, ale w tamtych czasach, ktoś spolszczył i też firmował jako swoje).

Oczywiście gierkę też udostępnię

Żyję bo Bóg tak chciał.

4

Gierkę już dodałem na Pigwie nazwa - MANAGER.ATR dokładniejszy opis w nowym wątku Atari Football Manager

Żyję bo Bóg tak chciał.