1

Jeśli jeszcze nie ma - to potrzebny pilny mirror strony fandala: http://atari.fandal.cz/ - zapowiada on zamkniecie strony (na razie tylko updejtów, ale nic nie wiadomo) ;(

Sikor umarł...

2

No jak fandal nie da źródeł swoich plików PHP, które odpowiadają za download to mirrora raczej się nie zrobi.

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.

3

Hmm, ktoś go zna na tyle, aby poprosić...?

Sikor umarł...

4

a napisać do niego nie mozesz ? tylko szukasz ludzi do tego ;> ? heee... toć to nei boli ;P

"wszystko się kiedyś kończy......."

5

Stryker: nawet jeśli by mi pozwolił, nie mam serwera, na którym mógłbym to umieścić, a to jest największy problem w tej chwili.

Sikor umarł...

6

to akurat nie jest problem...
jak zalatwisz sprawe z fandalem to pewnie dely (a wlasciwie krap) da miejsce do reki...

The UNIX Guru`s view of Sex:
unzip; strip; touch; finger; mount; fsck; more; yes; umount; sleep

7

na azbestowni tez sie miejsce znajdzie... ;-)

"wszystko się kiedyś kończy......."

8 Ostatnio edytowany przez Azbest (2006-10-03 21:08:14)

Sikor... krew mnie czasem zalewa jak widze, gdy ktos szuka gdzies miejsca na dane... A po kiego ja zbieralem kase na pigwe? Po kiego wplacaliscie czy dawaliscie sprzet? dla jaj? Ftp.pigwa.net stoi otworem - 160GB na dane dla atarowcow na stuff nie zawsze zwiazany z atari... To malo? Czy kiedys komus odmowilem?
Czasem ma wrazenie, ze eftep jest jakis tajny i wiem o nim tylko ja i moj pies... Nie robcie - prosze - scen...
A co do fandala - jak jutro bede mial chwile to postaram sie cos znajstrowac... Pytanie tylko czy chcecie miec mirror 1:1 - jesli tak to bedzie ciezko, ale jest to wykonalne. Jesli tylko pliki i dane (obrazki, opisy) to da sie to zrobic o wiele prosciej.

PS. A tak w ogole, to  jak to napisal Dely - "Sikor - przetrzyj pingle" :)

9

Azbest napisał/a:

Czasem ma wrazenie, ze eftep jest jakis tajny i wiem o nim tylko ja i moj pies...

Za malo lansu :)

10

O.K. - wysłałem zapytanie do Fandala, zobaczymy, co z tego wyniknie.

Sikor umarł...

11

Robi sie mirror. Wszystkiego. Jak sie zrobi to powiem cos wiecej.

12

Oki.

Sikor umarł...

13

Sie zrobilo - ~410MB.
Jak ladnie obrobie to umieszcze. O ile oczywiscie Fandal nie bedzie mial nic przeciwko.

14

Oki. Na razie pisze, że będzie uaktualniał stronkę raz na tydzień, ale myślę - że trzeba z nim pogadać. Kto ma z nim najlepszy kontakt od nas...?

Sikor umarł...

15

Mikey

16

WTF?

Ja to ogolnie nie rozumiem calej akcji. Gdzie fandal napisal ze POTRZEBUJE MIRRORA i ze ZAMYKA STRONE?
Jedyne co napisal to ze jebnal focha bo ma za maly feedback....

17

Była kiedyś taka bajka Brzechwy o ptaszku, który się przeziębił... plotka poszła do innych ptaków, każdy przekazywał informację dalej, aż do tego chorego dotarła informacja, że... umarł ;) Ciekawe kiedy Fandal dowie się, że porzucił atari i wszystko co się z tą marką wiąże ;)