hehhehhehe... zone trzeba sobie wychowac ! Niezle !! gdzies znajde manual ?? lol
to byl zart oczywiscie. sprawy sie jednak maja troche inaczej. to byla moja obietnica ze skoncze sleczec nad lutownica. Czemu ? odpowiedz jest prosta, ma na imie Maciek, ma 3 lata. Taty nie widuje czasem calymi tygodniami, bo to praca, bo to wyjazd na delegacje...a jak juz przyjedzie to lutownica w lape, bo komus cos obiecal.
Musialem sie z tego kregu wyrwac, bo juz nie dawalem rady a jedynie obserwowalem jak cierpi na tym moja rodzina.
Sporo atakow przypuscili niektorzy z was na moja osobe..czy slusznie ? nie mi to teraz oceniac. mam nadzieje ze to czego sie od wielu z was nauczylem posluzy w dobrej sprawie. Nie ukrywam ze nie spodziewalem sie takiego rozwoju sytuacji, ze kiedys bede CHCIAL nie musial rzucic cos co tak bardzo polubilem i w czym sie odnalazlem. cos, co mnie relaksowalo, i dawalo ogromna radosc z wykonywania i uczenia sie.
Pamietacie moje pierwsze pytania dot. sio2ide ?? heheheh...tak dawno to bylo... myide demo 1 i myide demo 2 ??? smiac mi sie chce jak sobie o tym pomysle. Jestescie super wszyscy, ktorych poznalem ...a tych kroych nie poznalem osobiscie (MIKER ) tez z pewnoscia sa OK. na pewno juz nie rusze lutownicy ani nie zrobie dla siebie/kogos inengo zadnego kompika - przykro mi bardzo. Mam nadzieje ze po moich przerobkach zostanie dobre wspomnienie a nie fama ze kradlem cudze pomysly ( choc tak naprawde niewiele swojego wnioslem, a bazowalem jedynie na wiedzy madrzejszych od siebie w tej dziedzinie).
Najwieksze slowa uznania naleza sie Pasiowi - niegdy nie spotkalem czlowieka z taka pasja i wiedza.. Jestes GOSC ! Slowa frasunku dla VASCA za podejscie indywidualne, do Jaskra, Mcgyvera, Ziny, Dracona (vel Parapet), Draco30 ( meczcie go o romik do 6502 z wyborem boot partycji), Pigulastego, Elektrona, Sikora, Maziego, mirusfa, AS, tdc, Voya, Meski, Lewisa, za cieple przyjecie, Do DRINK DREAM TEAMU ( tato z myszejem i kiero) - nie ssiecie tak bardzo ;-) i do calej reszty ( jak kogos zapomnialem to przepraszam). Na pewno bede czesto wpadal na strone, na zjazd tez chetnie wypadne a malucha nie wymaze ze swojej pamieci bo przeciez to 20 lat mojego 30letniego zycia. Ciesze sie ze nikt nie napisal zadnego zlego slowa o mojej pracy - to dla mnie najwieksze osiganiecie. No bo jak gostek po inzynierii systemow produkcyjnych, humanista, nie majacy w zyciu lutownicy w reku , nie ma sie cieszyc ze jego atarki, w ktore kazda wlozyl indywidulanie wiele serca i czasu, sluza do dzis i bede jeszcze dlugo sluzyc. Mam nadzieje
Nie mowie ze odchodze, ze mnie tematyka tej strony przestaje intereoswac. wrecz przeciwnie. Nie ukrywam ze z moim zyciu zaszly powazne zmiany, i musze ratowac to co najwazniejsze. To co zostalo i mozna uratowac. Pierwszym krokiem jest pozbycie sie calego "zlomu" z domu... robie to naprawde z ciezkim sercem, nawet nie wiecie jak bardzo. Nad moim xegsem pracowalem przez okolo pol roku, dzien w dzien zmieniajac, poprawiajac...
Nie bede sie wiecej rozpisywal. i tak nikt tego nie przeczyta do konca bo : robie literowki, pisze bez polskich znakow i wogole przynudzam :-). I mam nadzieje ze tak mnie zapamietacie i na zlocie gdy sie bedzie wodka lala dobre slowo powiecie.
ps. Kiero -ladnie mnie ladowales na majowce z animkomialsami. troche czasu mi to zajelo zeby rozgryz kto, co i jak ?? lol
ps2. zeuan ?
serdecznie proszę o maile na lotharek@lotharek.pl z tematem ATARIAREA - inne formy komunikacji zawodzą...
"The worth of all people is dependent on how they spend their life making contributions" - Kano Jigoro
FKMC /Fan Klub Malej Czarnej/ @Grey