Chyba napis o FAQ jest za mały.
buhahhaha ... kiero ... jestes da bezd :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
atari.area forum » Software, Gry - 8bit » Moze ktos z Was pamieta taka gierke...?
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
buhahhaha ... kiero ... jestes da bezd :)
Mr. M
Czy ktoś ma pomysł jak ukończyć trzecią planszę ???
solo: było
Przez chyba rok nie wiedzialem jak wsiasc do pociagu w Agent USA. No mysalem ze mnie cos rozniesie, zawsze to samo, wyrzucalo mnie z pociagu;D. Kiedys tam przez przypadek odkrylem, ze jedbak mozna kupic bilet. i ze na gape mozna. a z 50 razy gralem nie wiedzac tego, doprwoadzajac swoje nerwy na limity ;D
Ale dobre ! :D
To może być jakaś jaskinia atarowców ! :)
Jeszcze trzeba wiedziec, czego sie szuka - ja poki co potrzebuje instrukcji krok po kroku :)
Ale w takim razie mam inne pytanko: czy ktos moze wie, jak poslugiwac sie w Agencie klawiatura laptopa? Ne wiem, czy to sie okresla w ogolnych ustawieniach dla Atari800Win czy w ustawieniach gry - w kazdym razie na normalnym kompie uzywam klawiatury numerycznej zamiast joysticka (gdzie 0 to "fire"), natomiast na laptopie wlaczylam opcje zwyklych strzalek do poruszania sie, ale nie wiem, gdzie ustawic "fire" dla konkretnego klawisza, a zakladka "Help" nic mi nie mowi :-(((
Pozdrawiam,
Magda
przy "strzałkach" ZTCP to "control" dziala jako fire, ale moge sie mylic - latami nie uzywalem wersji pod windowsa...
Cedyn! k**** gnomie kope lat! Wrocilem z niebytu p...nego z krawedzi otchłani czelusci techniki w gospodarce!
A czy uwierzysz przeziomalu, ze dopiero dzis przeczytalem paczke tynq 5????!!!!! Ładnie mnie obsmarowaliscie! a zaczelo sie to juz w PT4!!!! ale warto bylo i rowniez przeczytac to i tamto. polalem sie ze smiechu do lez!!!!
odbilem tu troche od tematu ale wybaczcie, to wzruszenie ma swoje uzasadnienie; w tych tragicznych dla wielu z nas megalatach zapierdalu w Rzeczpospolitej PLudowej czlowiek sie moze wreszcie odhamic i wyodrebnic pewna mala strukture w czasoprzestrzeni nie tylko mozgowej jak i jak w dalszej czesci...
wrocmy do pewnych zwyczajow a ... cos nam to moze wynagrodzic, jest wiele tematow, ale to juz osobny esej.
Pozdrowienia dla wszystkich atarowcow a rowniez dla ludzi o silnych instynktach tworczych i zapedach maniakalno-poznawczych, AM KOMING!!! ARIZONO !!! NADCHODZE!!! SILNIEJSZY!!! i BOGATSZY!!! ...I .... BARDZIEJ SIE JUZ NIE DA ... JAKI????!!!! ... (sfera domyslow, a tak tak, ale strach to wypowiadac na glos, niech fakty obnaza fakty!)
wydarzylo sie sporo... a jeszcze wiecej moze sie i moze wydarzyc sie moze...heheh
ŁONCEGEN Pozdro dla Całej starej i plus -- forever live - grupy SCG w kazdej postaci i skladzie płynnym! IDEA przetrwa! Do zobaczenia !!! lub do kolejnego kontaktu mozliwie w plynnej modyfikowalnej postaci, jednakowoz informacyjnej postaci a informacja to materia obecnie.
Pozdro i nara ! Cedyn odezwij sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jest biznes do obgadania!!!!
MM: Po pierwsze wyrażaj się, po drugie nie offtopikuj. Warning!
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Software, Gry - 8bit » Moze ktos z Was pamieta taka gierke...?
Wygenerowano w 0.016 sekund, wykonano 53 zapytań