Jakby któś mógł być wcześniej, tzn. o 16:00 to by było lux. Niestety będę mógł zostać tylko gdzieś do 19:00.
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Zloty » dzieci do szkoły,Sztab Atarowcy na sztaba
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jakby któś mógł być wcześniej, tzn. o 16:00 to by było lux. Niestety będę mógł zostać tylko gdzieś do 19:00.
Dely: pytaj o stolik zarezerwowany przeze mnie w małej sali (co prawda na 17-tą, ale powinien być o tej porze). Postaram się być gdzieś na 16:30
A więc todarł AS.... (ZYLI JA ... kolekcjnojer Tomsów he he he he, czemu mi tylko jeden działa Styjek!!!!! )
Miker+lepsza połowa, Dely + kolega, Sikor,Draco,Sikor ORAZ CZY O KIMŚ ZApomniałem
**telefefn rulu
As... Ty juz nie pij...
Krap jeszcze. A Lizard to malkontent i tyle - pieprzył, pieprzył a i tak nie przyszedł.
As... Ty juz nie pij...
Albo pij więcej! :D
Ogólnie było fajnie - spoko można zrobić jeszcze powtórkę z rozrywki z tym lokalem. :)
Jedny i niepowtarzalny Sikorku odpowiem Ci na Twoim poziomie i mam nadzieję, że na tym poprzestaniemy:
Raczej wolę orać pole,
niż z Sikorem pić przy stole.
Lizard: Ty rolniku ;)
A w sumie to hak ci w smak - ja tam piwka z resztą towarzystwa napiłem się z przyjemnością, ale, Wojtuś, nikt Cię nie zmusza, tylko po jakiego c*** dajesz jakieś p*.* komentarze, jak i tak nie przychodzisz od dłuższego czasu na żadnego sztaba...? To była odpowiedź na Twoim poziomie z kolei.
IMO Sikor nieco przegiąłeś.
A inż. Krapski to o której przyszedł?
ok 19 nastej?
No pech normalnie :/
Dely jaki z tego wniosek?
-natępnym razem pijesz więcje i dłużej !!!
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » dzieci do szkoły,Sztab Atarowcy na sztaba
Wygenerowano w 0.016 sekund, wykonano 60 zapytań