Jakby któś mógł być wcześniej, tzn. o 16:00 to by było lux. Niestety będę mógł zostać tylko gdzieś do 19:00.
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Tydzień na oddanie głosu w FUJICUP! Głosowanie potrwa tylko do 22 lutego 2025...
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje
atari.area forum » Zloty » dzieci do szkoły,Sztab Atarowcy na sztaba
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jakby któś mógł być wcześniej, tzn. o 16:00 to by było lux. Niestety będę mógł zostać tylko gdzieś do 19:00.
Dely: pytaj o stolik zarezerwowany przeze mnie w małej sali (co prawda na 17-tą, ale powinien być o tej porze). Postaram się być gdzieś na 16:30
A więc todarł AS.... (ZYLI JA ... kolekcjnojer Tomsów he he he he, czemu mi tylko jeden działa Styjek!!!!! )
Miker+lepsza połowa, Dely + kolega, Sikor,Draco,Sikor ORAZ CZY O KIMŚ ZApomniałem
**telefefn rulu
As... Ty juz nie pij...
Krap jeszcze. A Lizard to malkontent i tyle - pieprzył, pieprzył a i tak nie przyszedł.
As... Ty juz nie pij...
Albo pij więcej! :D
Ogólnie było fajnie - spoko można zrobić jeszcze powtórkę z rozrywki z tym lokalem. :)
Jedny i niepowtarzalny Sikorku odpowiem Ci na Twoim poziomie i mam nadzieję, że na tym poprzestaniemy:
Raczej wolę orać pole,
niż z Sikorem pić przy stole.
Lizard: Ty rolniku ;)
A w sumie to hak ci w smak - ja tam piwka z resztą towarzystwa napiłem się z przyjemnością, ale, Wojtuś, nikt Cię nie zmusza, tylko po jakiego c*** dajesz jakieś p*.* komentarze, jak i tak nie przychodzisz od dłuższego czasu na żadnego sztaba...? To była odpowiedź na Twoim poziomie z kolei.
IMO Sikor nieco przegiąłeś.
A inż. Krapski to o której przyszedł?
ok 19 nastej?
No pech normalnie :/
Dely jaki z tego wniosek?
-natępnym razem pijesz więcje i dłużej !!!
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » dzieci do szkoły,Sztab Atarowcy na sztaba
Wygenerowano w 0.017 sekund, wykonano 59 zapytań