12 IV 2003, Prostejov, Czechy, piwo na miejscu - jacys chetni?
Last-Party.pl 2025 - https://www.facebook.com/events/923372692793510/
LostParty.pl 2025 - https://www.facebook.com/events/3783053218618275/
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Scena - 8bit » Atariada 2003
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
12 IV 2003, Prostejov, Czechy, piwo na miejscu - jacys chetni?
a masz wolne miejsca w samochodzie ;)
W zasadzie ciekawa opcja, ale to zależy jak będę stał z kasą.
Daleko to jest od granicy ??. trza przemyslec sprawe..
czy na atariadzie beda jakies kompoty ????
Czy ja wiem czy to daleko od granicy, od Wawy jest to 450 km (od przejcia w Chałupkach jakies 100 km) - czyli chyba mniej wiecej tyle co na Forevera.
To party jest zupelnie inne. Trwa JEDEN dzien od rana do wieczora. Impreza odbywa sie w RESTAURACJI, gdzie wszyscy siedza (z kompami, a jakze!) jak na normalnym zlocie, kreca sie ludzie z zewnatrz (zwiedzajacy!), jedzenie na miejscu :D . (jak bylem tam z Jurgim i Pigula w 99 roku, to praktycznie stamtad nie wychodzilismy). Fajna atmosferka, sporo ludzi, ktorych trudno spotkac gdzie indziej (np. Bewesoft).
Plan jest taki, aby dotrzec tam w piatek wieczorem, przenocowac u znajomych Zdenka, w sobote zlot, nocleg i w niedziele od rana mozna wracac do domu (na ile mnie znacie, wiecie, ze jakies zwiedzanko sie szykuje dla jadacych ze mna... czy tego chca czy nie 8) Ostatnio zaliczylismy miejsce bitwy trzech cesarzy pod Austerlitz!!!
Kto jedzie. Ja mam (wyglada na to) komplet: Jurgi, TeBe, Wilson i ja. Mikey tez sie wybiera, wiec dobrze byloby stworzyc druga ekipe "z dorzecza Wisly" :lol:
Jakby co, pytajcie!
Cos widze, ze wiecej chetnych chyba nie ma... :(((
PS. Moze by "przykleic" ten watek?
TeBe zestrzelony...
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Scena - 8bit » Atariada 2003
Wygenerowano w 0.014 sekund, wykonano 56 zapytań