1 Ostatnio edytowany przez AS... (2006-09-09 13:46:50)

Co wy na to? Mamy wrzesień czas się zabrać  na naukę bądź iść na sztaba .........

Niech każdy zaintresowany poda termin sztaba, może odwiedzi nas w końcu Dely z Mikszeyem...

Knajpa, zna ktoś ciekawą knajpę?
- w myśl ostatniego sztabu każdy następny powinien być w innej knajpce ( chyba że któraś nam się spodoba )..
A więc jak Warszawcy i nie Warszawcy Atarowcy (.........)

Ja bym się chętnie znowu napił piwka a wy?

2

Przyszła sobota, ulica Usypiskowa, godzina 17+...? (Szczęśliwice)?

Sikor umarł...

3

Sikor, a coś dokładniej? Konkretnie to adres, namiar, nazwa knajpy, cena piwa.

KMK
? HEX$(6670358)

4

Hmm, dawno nie byłem, ale Usypiskowa ma jakieś 500 metrów. Jest na Szczęśliwicach przy samym jeziorku, od strony Włodarzewsiej (z pętli autobusowej idziesz wzdłóż jeziorka szczęśliwickiego w stronę okęcia, mojasz mostek przy pierwszej ulicy jaką napotykasz (to właśnie jest usypiskowa), na samym rogu jest knajpa - wejście od strony jeziorka, a nie ulicy. Ceny piwa zbliżone do tych z oberży.

Sikor umarł...

5

A nie mogłoby być 23-ego? Wtedy bym się pojawił raczej.

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.

6

23ci wydaje się być lepszym terminem,

A co z resztą Warszawiaków?

*  16.09.2006 są ćwiartki na Bemowie, będzie to po raz ostatni z najszybszymi firmami i ogólnie w takiej formie...
** 23ciego co prawda są finały rally crossu ale dam radę

7

O.K. 23 jak dla mnie może być.

Sikor umarł...

8

Ja pewnie mogę być, chyba że coś wypadnie.

KMK
? HEX$(6670358)

9

23 Może być. Chyba że wydarzy się coś niespodziewanego.

Sikor skoro proponujesz miejsce czy mógłbyś podać jednak dokładny adres i nazwę knajpy. Może nie wszyscy będą podróżowali autobusem. Przydało by się również jakieś info na jej temat, czego możemy się spodziewać po wizycie w tym miejscu.

Pozdrawiam
RZoG

10

23? czemu nie - jak mi co z funduszy zostanie... ;)

I Ty zostaniesz big endianem...

11 Ostatnio edytowany przez AS... (2006-09-10 20:05:06)

No to super jest już parę osób termin ustalony, Sikor przebadaj tę knajpę !!!

12

NIe ma mnie w tym tygodniu raczej, więc adresik w przyszłym zapodam... Chyba że Miker mnie uprzedzi - też wie gdzie to jest ;)

Sikor umarł...

13

Czy to nie jest przypadkiem ta knajpa co kiedyś byliśmy z lewiSem, mikerem i moim kumplem z kołchozu?

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.

14

no, to chyba ta knajpa :)

I Ty zostaniesz big endianem...

15

Dely: dokładnie ta. Prawda, że łatwojak drut tam trafić, nawet bez dokładnego adresu...? Oki, zaraz spadam i mnie nie ma na kilka dni chyba...

Sikor umarł...

16

Sikor, do wuja wacława. Adres Gorączki Złota znasz o każdej porze, a kanjpy pod własnym domem już nie!? Łatwo to jest trafić do własnego domu... chociaż też nie zawsze. ;) A jak już jesteś taki wygodnicki i chcesz mieć blisko do domu, to rusz dupę i sprawdź ten cholerny adres, bo specjalnie dla Ciebie wybierzemy knajpę w Rembertowie z piwem za 15 zł.

BTW. Rozumiem, że Sikor zapewnia u siebie kontynuację imprezy, skoro tak przyczepił sie do tego lokalu. :D

Zawsze mam rację, tylko nikt mnie nie słucha.

17

Mnie raczej nie będzie.

18

Mnie znowu też nie:( jadę o Olsztyna

Mayonez/COBRA
Atari 1040 STE (4MB RAM, TOS 2.06/1.06, Ultrasatan, Netusbee)
Atari 65XE, 512KB ext. RAM, SIO2SD

19 Ostatnio edytowany przez Sikor (2006-09-12 19:07:34)

Lizard napisał/a:

Sikor, [..]A jak już jesteś taki wygodnicki i chcesz mieć blisko do domu, to rusz dupę i sprawdź ten cholerny adres, bo specjalnie dla Ciebie wybierzemy knajpę w Rembertowie z piwem za 15 zł.

Wojtuś, powiem krótko: p*.* się. A samemu zaproponować to nie łaska, tylko to co inni zapodadzą...?

************************************************************************************************
Usypiskowa 17: http://www.westside.pl/

Sikor umarł...

20 Ostatnio edytowany przez alex (2006-09-12 21:17:53)

Znam tą knajpkę :) Tam kiedyś był auto salon.

A na następny raz proponuję http://www.pinkflamingo.pl
Tuż obok ale chyba fajniejsza :)

21

Witajcie. Dajcie znać o sztabie jak już wszystko będzie jasne. Oto mój mail: cobra_c64@o2.pl  Postaram się przybyć na spotkanie.
Pozdrawiam

8 bit rulez!!!

22

To gdzie i na kiedy ustalamy spotkanie...? Muszę zarezerwować sobie czas, jakby co...

Sikor umarł...

23

Sikor
chyba ustaliliśmy!
-termin:  23ci wrzesień
-miejsce http://www.westside.pl/

24

Oki. Jakby co, zaklepany stolik na 23.09 od godziny 17:00 na małej sali - wystarczy się powołać na mnie ;)

Sikor umarł...

25

Mnie nie bedzie ;) Ide na konczerto w Lublinie