Yo! Panowie Elektronicy. Nie wiem na ile to jest realne i jak wielu osobom przydatne a mianowicie: czy dałoby radę zrobić coś na wzór amigowskiego Flicker Fixera :?: :idea: Nie wiem jak innym ale mi np. podczas rysowania w interlejsie oczy wypadają. A tak serio to może nie robię tego dużo, ale na przestrzeni tego czasu odczułem wyraźny deficyt na łoczkach w wyniku (tak mi się wydaje) godzinek spędzonych nad InterPainterkiem. Nawet jeśli niewielu grafików (a jest ich raczej niewielu) korzystałoby z tego sprzętu, to myslę, iż powstałe dotychczas obrazki mogłyby się jakoś ładniej prezentować. Osobiście próbowałem podziabac coś na XLP nowym ale tak po dłuższym czasie wpatrywania się w garstkę pixelków na monicie oczy mi łzawiły i wymiekałem :cry: . Obecnie siedzę nad CIN'em i też jest różnie. Co Wy na to :!: :?:
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.