Yo! Panowie Elektronicy. Nie wiem na ile to jest realne i jak wielu osobom przydatne a mianowicie: czy dałoby radę zrobić coś na wzór amigowskiego Flicker Fixera :?: :idea: Nie wiem jak innym ale mi np. podczas rysowania w interlejsie oczy wypadają. A tak serio to może nie robię tego dużo, ale na przestrzeni tego czasu odczułem wyraźny deficyt na łoczkach w wyniku (tak mi się wydaje) godzinek spędzonych nad InterPainterkiem. Nawet jeśli niewielu grafików (a jest ich raczej niewielu) korzystałoby z tego sprzętu, to myslę, iż powstałe dotychczas obrazki mogłyby się jakoś ładniej prezentować. Osobiście próbowałem podziabac coś na XLP nowym ale tak po dłuższym czasie wpatrywania się w garstkę pixelków na monicie oczy mi łzawiły i wymiekałem :cry: . Obecnie siedzę nad CIN'em i też jest różnie. Co Wy na to :!: :?:
FujiNET firmware v1.5.0 Nowa wersja firmware, która wprowadza szereg ulepszeń i poprawek.
Prima Aprilis Compo 2025 Wystartowała nowa edycja Prima Aprilis Compo, w której obowiązuje jedno wyzwanie - piszemy wyłącznie w Atari BASIC.
maxYMiser FM v1.67 Nowa wersja trackera.
Echa Forevera 23 Wyniki konkursów dla platformy Atari.
Atari Font Maker V1.16.14.4 Narzędzie do projektowania zestawów znaków dla Atari właśnie otrzymało aktualizację