ku*nasz mac juz niemoge czemu nie ma zadnych info od Sebana dotyczacych tego SlightSida czekam i czekam a tu *** no przeciez wystarczylo by krotkie info, "projekt bedzie gotowy za xx lat",
STRYKER, nie denerwuj sie :-) Nie moge dac ci slowa typu projekt bedzie gotowy za 2 miseiace albo za 5 lat. Nie moge rzucac slow na wiatr. Kiedy ustabilizuje sie moja sytuacja pracowo/rodzino/finansowa bede mogl dokonczyc projekt. Obecenie nie bede ukrywal iz projekt lezy na polce i czeka na lepsze czsy :(
a nie czekam jak taki debil - rozpiprzylem wszystkie c64(tzn. wyjelem wszystkie sidy z nich) zeby kazdego sida na tym przetestowac ....
Tak jak Ci obiecywalem, jak tylko bede pierwsza dzialajaca wersja zrobiona na plytce "PCB" (nie uniwersalnej, tak jak to jest w tej chwili) to dostaniesz sztuke do testow :-)
no chyba ze projekt jest juz ukonczony i bedzie pokazany w Ornecie ....a jak nie to ja chce wersje preprebeta .......do testow
Niestety nie jest ukonczony :( sam juz bym chcial ukonczys sprawe, i przekazac dokumantacje dzialajacego projektu, ale tak jak pisalem zajduje sie ostatnio w dosc klopotliwej sytuacji, o ktorej nie bede sie rozwodzil.
Mam nadzieje iz wszyscy ktorzy oczekuje na ten projekt wykarza jeszcze troche cierpliwosci.
pozdrawiam serdecznie
Seban/SLIGHT