1

jak wyżej: poszukuje tej kolekcji demek na c-64, waży to 2xDVD i można sciągnąć z ftp://scene.org,ale wolałbym uniknąć ściagania tego. Jak ktoś byłby taki dobry, podeśle płytki czy jak kto tam woli....z góry dzięki jak ktoś posiada w swoich zbiorach.

gep/lamers^dial

2

gep: wlasnie wrocilem z libacji i okazalo sie, ze obie plytki sa zgrane.
niestety jestem zbyt dobrze zrobiony i dzisiaj juz nic nie nagram.
daj cynk privem na jaki adres wyslac 2xDVD a postaram sie spalic je jutro.

ps. druga plyta ma intro a'la THX tyle ze w logosie jest SID - zajebiste!

don't come after... please don't follow me along. when you read this, i'll be gone...

3

Obejrzałem połowe 1 płyty i powiem jedno - żenada! Naprawdę nie ma lepszych dem na c64?

Ci, którzy przemawiają w imieniu Boga powinni pokazać listy uwierzytelniające. J. Tuwim

4

ale musisz przyznac, ze wormhole z our darkness wyglada niesamowicie.
oczywiscie po kilku demach mam dosyc fioletowo-zoltej palety i ditheringu, ale jak sie nie ma gr.9 to trzeba sobie jakos radzic.
no i ten bass... ;)

don't come after... please don't follow me along. when you read this, i'll be gone...

5

Mnie podobało mi się demko z 2 DVD z postacią La Linea jako przerywnik podczas ładowania.

Ci, którzy przemawiają w imieniu Boga powinni pokazać listy uwierzytelniające. J. Tuwim

6

No wlasnie sciagnalem i ogladam. W sumie pierwszy DVD wylaczylem chyba po 4 czy 5 demach. Na drugim juz lepiej, Arise daje czadu, ale im dalej w las, tym gorzej... I niech mi teraz ktos powie, ze dema na C64 maja lepszy design od atarowskich! Owszem, sa przejscia, ekrany ladnie sie rysuja, ale co z tego? Muzyka potrafi zostac wylaczona w pol taktu, czarny ekran przez 15 sekund czy obrazek przez 30-40 sekund to przesada. Nie wspomne o syfach podczas rozpakowania/startu dema... Zero dynamiki w rozdzielczosci 3 na 5...