Sprzedam Atari 800XL, zasilacz, kabel TV, magnetofon komputerowy XCA12 (+ instrukcja PL), 2 joysticki, 17 kaset z grami.
Kontakt:
e-mail: obalus@poczta.onet.pl
GG: 3314472
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Sprzedam zestaw Atari
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Sprzedam Atari 800XL, zasilacz, kabel TV, magnetofon komputerowy XCA12 (+ instrukcja PL), 2 joysticki, 17 kaset z grami.
Kontakt:
e-mail: obalus@poczta.onet.pl
GG: 3314472
Mysle, ze jak podasz cene to Twoja oferta bedzie atrakcyjniejsza.
Cene bardzo chętnie bym podal, tylko jest mały problem, jestem zielony w tym temacie i nie wiem ile za to cacko mógłbym wziąć. Tak więc bardzo prosze o pomoc i gdyby ktoś z forumowiczów orientował się ile to jest warte to niech napisze do mnie.
Sprzedam Atari 800XL,
na bazarku 5-10 zł / allegro 10-30 zł zalezy jaki stan ;]
zasilacz,
bazarek 2-5 zł , allegro 10 zł ?
kabel TV,
allegro bazarek 1-5 zł
magnetofon komputerowy XCA12 (+ instrukcja PL),
bazarek 2-10 zł , allegro 5-15 zł
2 joysticki,
zalezy jakie ;] , stan itd... mysle ze 5-15 zł za sztuke
17 kaset z grami.
oryginały ? piraty ? ;>
0,50 gr.-10 zł szt.
oczywiscie to sa ceny przy sprzedazy na sztuki...
Przy calosci cena bedzie zdeka mniejsza...
to tyle...
Do Pana stryker: Na bazarku to można sobie kupić przysłowiowego "kota w butach", a ja sprzedaje rzecz pewną i sprawdzoną. Sam osobiście wyciągnałem z szafy, podłaczyłem no i oczywiście troszke pograłem;) Wycene mojego sprzetu chyba "troszke" Pan zaniżył, no ale cóż mimo to bardzo dziekuje, w końcu liczą się dobre chęci.
Jeżeli ktos chce to mozna sie umówić na jakieś przetestowanie, bardzo chętnie dla zainteresowanych mogę wysłac zdjęcia, ale mimo to zapewniam, że sprzęt jest w stanie wzorowym, obudowa ma nawet od nowości przyklejoną folie zabezpieczającą.
Zainteresowanych prosze o kontakt, a co do ceny to myśle ze spokojnie sie dogadamy.
Pozdrawiam.
chyba "kota w worku"? :P
nosty: nie interesuje Cię ta folia zabezpieczająca? ;)
obal .... zanizylem ??? :D :D :D myslisz ze przez to ze wyciagneles go z szafy ? dostaniesz za niego nie wiadomi ile ;] ... wez go tam zanies spowrotem i wyjmij za 20 lat.... moze wtedy dostaniesz tyle co teraz ci chodzi po glowie....
z mojej strony EoT ;]
nara
laoo - no prawie ;)
zdarzylo mi sie juz znalezc nowke Atari 400 box ale nigdy nie widzialem na Allegro nowki Atari 800XL albo 130XE...
Stryker podal dobre ceny a nawet troche zawyzyl.
Koniec kropka, nie ma tu takiego zucha, co by ze mna o cenach dyskutowal ;)
Zreszta - sprawdzcie sami na Allegro "jak nie wierzycie milicji".
W sumie poluję na sprawne 800 XL ale też raczej moge dać tylko górny pułap określony przez Strykera, czyli 30 zł i tylko komputer (nie potrzebny mi czwarty magnetofon a wszyscy cholera sprzedają zestawy :D)
Jesli byłbyś zainteresowanymożesz pisać na szary331@o2.pl
http://www.allegro.pl/item123859927_ata … azja_.html
Zapraszam do licytacji.
Sprzedane. i to za troszeczke wiecej niz szacował pan stryker ;)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Sprzedam zestaw Atari
Wygenerowano w 0.019 sekund, wykonano 59 zapytań