1

Chciałem zapytać kto jedzie na 4everIV. Czy ktoś wystawia jakieś prody :?:
Tu chciałem przekazać pozdrowienia dla chłopaków z GreyScaleProdżekt - dzięki za inspirację (ale wchodzi w pupę, nie  ;) ).

My.
My == Greg & Xray & Eru & Fox
a ile wystawiamy to tajemnica  :D

3

My - Cobra,Lewis, Wilson i ja.

Wy? ;-)

5

aaallleeeeee oo ssssooooooo chozzzziiiiii?

6

aaallleeeeee oo ssssooooooo chozzzziiiiii?

Chodzi...byłem ciekaw kto wogóle się wybiera i czy tym razem po party zostanie jakaś pamiątka w postaci stuffu. Thatsit.
A może Dracon coś wyświetli... :?:

7

Jadziem jadziem.  Bedziem walczyc !!!     z tego co wiem nie jada ale przymierzaja sie do wystawienia prac Samurai i Miker.

Jak chlopakom sie uda bedzie ciekawie.

A tak na marginesie to szkoda ze ten temat umiesciles w dziale Kupie/Sprzedam/Zamienie   ;)

Im dłużej czekamy, tym wzorek jest większy" (c) by Sikor

8

Jadziem jadziem.  Bedziem walczyc !!!     z tego co wiem nie jada ale przymierzaja sie do wystawienia prac Samurai i Miker.

Jak chlopakom sie uda bedzie ciekawie.

A tak na marginesie to szkoda ze ten temat umiesciles w dziale Kupie/Sprzedam/Zamienie   ;)

No jakoś tak wyszło  :oops:  hehe
Kul, że tyle osób się wybiera. MsxFors widzę w silnym składzie.

9

Wy? ;-)

Chyba nie rozumiem? Mam sie obrazac czy jak ? ;-)

10

A może Dracon coś wyświetli... :?:

Hehehe...  Teraz Twoja kolej...  :P
Pokaż na co Cię stać!  :idea:  :)

A moje najnowsze dokonanie graficzne (dla Atari) wyświetli się na czołówce gry "Droga do Duplandu" (nie wiem kiedy gra się ukaże, to już nie zależy ode mnie).

11

Hehehe...  Teraz Twoja kolej...  :P
Pokaż na co Cię stać!  :idea:  :)

No zobaczymy, jak się wyrobię - bo chyba dziś jest ostatni dzień... a ja mam może 50% "roboty" za sobą - to może coś poleci. He.. he.. tradycji musi stać się zadość - wszystko na ostatnią chwilę  ;)
Ale mam nadzieję, że w Koceranach coś obaj trzaśniemy.

Co do gierki to nie moge się doczekać. Jerzmiej rulez!!!