NIe ukrywam, cieszy mnie zainteresowanie tą naszą mikro-imprezą, i sam chciałbym się z wami spotkać - zwłaszcza, że na prawdziwym zlocie nie byłem już 2 lata. Ale.. no właśnie... najpierw szybka odpowiedź dla forumowiczów:
Stryker: Termin wrześniowy - NIE MA TAKIEJ MOŻLIWOŚCI
MacGyver: Termin podany z dużym wyprzedeniem - podobnie - przykro mi, ale NIE MA TAKIEJ MOŻLIWOŚCI
Dla reszty nie stawiającej konkretnych warunków :) - W tej chwili nie jestem w stanie powiedzieć czy zlocik w ogóle będzie.
nie chcę, żebyście pomyśleli że mi wszystko jedno. Wtajemniczeni wiedzą, że spotkanie było zawsze nieoficjalne - stąd zawsze prawie do ostatniej chwili nie było wiadomo czy będzie można się spotkać. Podobnie jest teraz... ale dochodzą też przyczyny natury osobistej - które sprawiają że nie mogę się tym na razie zająć. Nie jest to z mojej strony żaden wykręt, po prostu do 30 września muszę oddać moją pracę dyplomową - którą ciąglę staram się w wolnych chwilach (weekendami) tworzyć. Generalnie dopóki tego nie sfinalizuje nie chcę zajmować się czymś innym - po porstu taka sytuacja byłaby dla mnie nie zbyt komfortowa. Propozycja moja jest następująca: Jeśli uda mi się ukończyć pracę w przewidzianym terminie i wszystko pójdzie ok, to dowiem się czy dałoby radę znowu się spotkać w mońkach. Jeśli tak to poinformuje na forum. Haczyk jest taki że, EAST będzie mógł się odbyć wówczas dopiero pod koniec października - a wyprzedzenie było by maksymalnie dwutygodniowe... także na dzień dzisiejszy prezentuje się to nie zbyt ciekawie ale proszę o wyrozumiałość. I ewentuanie zasyganlizowanie:
1)"ej stary, olewasz sprawe... wiec nie interesuje to nas"
2)"rozumiemy, poczekamy - i mamy nadzieje ze sie spotkamy"
3)"A co to East?"