lizard - prosze... postaraj sie czytac ze zrozumieniem...
pisalem przeciez ze JESLI KTOS ODNOSI SIE DO KROTKIEGO POSTA TO CYTOWANIE CALOSCI NIE PRZESZKADZA!!
unzip; strip; touch; finger; mount; fsck; more; yes; umount; sleep
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
SV 2024 WE - program imprezy Już za tydzień odbędzie się zimowa edycja Silly Venture
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
atari.area forum » Sprawy atari.area » Regulamin
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
lizard - prosze... postaraj sie czytac ze zrozumieniem...
pisalem przeciez ze JESLI KTOS ODNOSI SIE DO KROTKIEGO POSTA TO CYTOWANIE CALOSCI NIE PRZESZKADZA!!
Post jest "długi", jeśli można wyodrębnić z niego więcej niż jedną myśl, do której można się odnieść, a więc, gdy można podzielić go na fragmenty. Gdy taki podział niszczy jego zawartość, wówczas post jest "krótki".
No dobrze. Ale jeśli post krótki zawiera jedną myśl - a przypominam, że mowa o odpowiadaniu bezpośrednio pod spodem - to po co go cytować?
Ehh przesadzacie, przy tej ilosci ruchu to 100KB cytowania by nie przeszkadzalo.
Ale na ten przykład mnie by przeszkadzało. Nie mam ochoty czekać minutę więcej, żeby mi się temat załadował, tylko dlatego, że ktoś nie potrafi wyedytować cytatu, albo sformułować odpowiedzi tak, żeby było wiadomo, do czego się odnosi.
Jeśli miałbym uwagi co do moderacji lub regulaminu, to już raczej, żeby moderacja była bardziej stanowcza, a regulamin uwzględniał pisanie w sposób zrozumiały i poprawny.
jurgi2: i o to keurwa wlasnie chozi!!
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Sprawy atari.area » Regulamin
Wygenerowano w 0.019 sekund, wykonano 54 zapytań