Sąd sądem, ale sprawiedliowsc musi byc po naszej stronie ;)
Z każdymi regułami jest tak ze mozna je egzekwowac na 2 sposoby:
1) zawsze w 100% zogdnie z litera
2) dostosowujac sie do sytuacji
Moim zdaniem mysle ze 2) to bardziej ludzkie podejscie. No ale wszystko ma swoje zady i walety ;)
Ponadto, nie ujmując w niczym zasługom Delego i reszty kierownictwa w prowadzeniu AA przez lata, wyznaję pogląd że AA, a w szczególności jego forum, może i w myśleniu typu 1) jest własnością Delego, lecz ja sam częściowo czuję się współwłaścicielem. Wiem, łatwo mi mówić, kosztów nie ponoszę, ale jednak - już troche postów napisałem i emocjonalnie z forum związałem. Może nie tak mocno jak wiele innych osób, uważam jednak że mam prawo wypowiedzieć swoje zdanie w dowolnym temacie dotyczącym tego forum, i mam nadzieję że kierownik weźmie je pod uwagę.
Oczywiście, Kierownik może je skierować do /dev/null, nie obrażę się. :D
PS. Rzecz jasna wszytkich innych też uznaję za "współwłaścicieli". Moralnie tak. No. Gorąco jest :)
Atari: FireBee, (Falcon030 CT60e SuperVidel SvEthlana CTPCI), TT, (520ST Pak030 Frak PuPla Panther), (520ST 4MB ST RAM 8MB TT RAM CosmosEx SC1435), (1040STFM UltraSatan SM124), (1040STE 4MB ST RAM 8MB TT RAM CosmosEx NetUSBee SM144 SC1224), 260ST, 520 ST+, (MEGA ST SM125), (65XE Rapidus U1MB VBXE SIDE2 SIO2PC), (Jaguar SkunkBoard), Lynx II, 2x Portfolio