A ja sie nie dam spic. I co wy na to??? :D:D:D:D:D
pytal cie ktos o zdanie?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Scena - 8bit » Kocerany 2003 - KTO I PO CO, ORAZ DLACZEGO
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
pytal cie ktos o zdanie?
Pamiętacie: "Anna Jantar!"???
Buster: Ale wiaderka to ja już tam z pewnością nie będę miał 8)
Zobaczymy, zobaczymy... Lub jak kto woli: Oby, oby... :D
... nie Bustera, tylko BIUSTERA i nie upić tylko zarżnąć go mna maxa .. hehel-))
... nie Bustera, tylko BIUSTERA i nie upić tylko zarżnąć go mna maxa .. hehel-))
zaczynam się bać.... -_____-
Pinokio, kiedt się objawisz u Epiego?
Mam cos dla ciebie.
Jak przyjaedziesz to ci to pokażę, a jak nie, to umieszczę to na sererze, a potem dam TUTAJ linka ;)
.::Messy::.
A przypomniez ci KTO SIE ZARZNAL NA MAXA na Lascie???? :D :D :D
A przypomniez ci KTO SIE ZARZNAL NA MAXA na Lascie????
Teraz tylko cytat:
"Waaaszkoo... Czzyy t..ta paateelni..aa jessty wysztarczzajonco czystaaa...?"
Mwahahahahaha!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A po co ci atari skoro ledwo z grzybem sobie radzisz? sorry - to grzyb bez problemu radzi sobie z Tobą ;)
Epi, już ty wiesz co ja o tobie w tym momencie myslę. Razem z tym swoim Sqterem idźcie w pi*.*! A co do tego, że nie radzę sobie z grzybem to nie przesadzaj... Odezwał się ten, co będzie sieć zakładał metodą prób i błędów :?...
Tobie też Scream się podobał więc przymknij jadaczkę.
a pixlować można nawet pod emulem...
z tego co wiem nawet NumeN w dużej części powstał pod emu
nie porównuj mnie do świdra, bo jemu gały wychodzą z orbit, jak ktoś modyfikuje pliki startowe dosa... no comments.
tylko mi przypomnij kto Ci ratował grzyba średnio raz na miesiąc, kto latał z Tobą po mieście cały dzień w sylwestra i pół nocy siedział żeby Ci neta postawić w tenże sam dzień, jak mogłem sobie siedzieć w domku i grzać tyłek przy Atarce?
A przypomniez ci KTO SIE ZARZNAL NA MAXA na Lascie???? :D :D :D
No jakby nie ta twoja biusterowa to byłbyś się zarżnął jeszcze bardziej, a tak to się musiałeś podzielić a potem zaopieokować...
kituś :P
Aleś ty butny chłopaku Epi. ;))) nie gadalbys tyle tylko napisal jaki scream2 (a moze raczej 3 bo nr 1 byl sama z ornety95) I wystawilbys na grayscale compo. Liczymy na ciebie młody obiecujący muzyku atarkowy.
No dobra koniec tych slodyczy, tylko bierz sie do roboty ;)))
Tobie też Scream się podobał więc przymknij jadaczkę.
a pixlować można nawet pod emulem...
z tego co wiem nawet NumeN w dużej części powstał pod emu
nie porównuj mnie do świdra, bo jemu gały wychodzą z orbit, jak ktoś modyfikuje pliki startowe dosa... no comments.
tylko mi przypomnij kto Ci ratował grzyba średnio raz na miesiąc, kto latał z Tobą po mieście cały dzień w sylwestra i pół nocy siedział żeby Ci neta postawić w tenże sam dzień, jak mogłem sobie siedzieć w domku i grzać tyłek przy Atarce?
A dzieci tez bedziesz robił metodą prób i błędów? A Świder to cipa i tyle :? Mi galy z orbit wylazly jak Numena ogladalam :D. Epiku, świder jest u mnie zupelnie skreslona osobą, i tyle, chyba sie już domyślił. Jakby nie mieszał, to by było okej, ale sie wtracał i chhoy mu w doope i AVIOMARIN na droge :?.
Sloneczkom ja ci jezdem niezwykle dźwięczna ze mi wtedy pomagałeś stawiać grzyba na nogi [ a może raczej na kable :P]. Masz u mnie dług dźwięczności, kupie ci pijewo na Kocich Ranach :D. Nawet dwa ;).
PIN: Cos masz dla mnie podobno.. Coś mi Epi mowił, ja juz pokazałam dwum osobom ową rzecz dla ciebie i się podoba, więc niech no ja tylko skaner dojadę :). Ewentualnie jak będziesz u Epiego grzał swoj drewniany tyłek, to dajcie mi jakos znac i wpadnijta. Ja do niedzieli jestem u Biustera... Wrócę w niedzielę koło 17... Papa...
... tak, chyba wibrator, bo Biuster nie da rady ... hehehehe;-
... a i jeszcze to ... a AXE i tak jest starym zboczeńcem. . hi hi:_
Dementuję jakobym... 8) (text rodem z realtime'a z Lasta '97)
BTW Messiah kobietą... hmm, interesujące :P
Aleś ty butny chłopaku Epi. ;))) nie gadalbys tyle tylko napisal jaki scream2 (a moze raczej 3 bo nr 1 byl sama z ornety95) I wystawilbys na grayscale compo. Liczymy na ciebie młody obiecujący muzyku atarkowy.
No dobra koniec tych slodyczy, tylko bierz sie do roboty ;)))
a wy tylko scream i scream... ludzie teraz żałuję że ten szmelc opublikowałem...
i nie jestem muzykiem!! ;)
hehe jeśli już coś to nie będzie scream2 ani 3 ani nawet e477. teraz mam lepsze pomysły na tytuły... :)
mogę wystawić coś z serii pressplay... życzę miłego słuchania ;)
na razie mam tyle roboty że praca z tmc ogranicza się do słuchania
a poza tym chciałbym wiedzieć kto tu gada tyle...
wy... sceno atariarea... sceno sceny...
raz na pare tygodni walne notke i od razu nie gadaj tyle
a popatrzcie na siebie...
Epi: nie zarzoocam ci gadatliwosci ;)) hi hi sam nawijam jak tyko moge ;)) chcialem cie tylko zachecic to muzykowania, bo niezle ci to wychodzi.
A co do tytulow ... to raczej nieistotne...
pozdrawiam. I mam nadzieje ze sie spotkamy na Foreverze ;) Jak znowu mi jakiej klody pod nogi nie rzuca.
Pinky - Da Peacemaker!
Hmm chcialbym dodac ze Kocerany juz za chwileczke juz za momencik, wiadomo kto jedzie a kto nie ?
Ja niestety nie dojadę. Za to Orneta zapowiada się na bank.
.... nie mów tylko, że ci zasilacz w Atarce padł ...... hehehehehe;-)
mam 12 dni, zeby uzbierać kase na przejazd, wstęp i alkohol... jak wyrobie - to ja nie wiem :?
Chyba bede (chyba = ~70%)
W razie czego jakby ktos z poludniowej polski bal sie samemu jechac lub wolal jechac w zwartej grupie to moge zorganizowac przejazd PKS do Koceran z Radomia. Ode mnie PKS w stronie party place jezdzi prawie co godzine wiec bedzie znacznie lepiej. Poza tym takie Krakowy i Katowice maja calkiem niezle polaczenie z Radomiem. Mikeyowi tez chyba bylo by lepiej jechac przez Radom niz Wawke ;)
Do Koceran z Radomia PKS`em (calkiem fajne wózik) bedzie sie jechac ok. 1h, mozna by w tym czasie urzadzic niezly Libation BUS :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Mikeyowi tez chyba bylo by lepiej jechac przez Radom niz Wawke ;)
Jjjjjasne ;-)
Anyway, dam znac jak bede jechal i kiedy ....
Puść no wujo Dely majla z rozkładem tych busów ! Może jakoś się zmobilizuje to Twojej wioseczki ...
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Scena - 8bit » Kocerany 2003 - KTO I PO CO, ORAZ DLACZEGO
Wygenerowano w 0.026 sekund, wykonano 59 zapytań