Witam!
Wlasnie moje konto "sylwiusz" zostalo zbanowane na tym forum za rzekome zlamanie pkt. 8 regulaminu w tym watku:
http://atariarea.krap.pl/forum/viewtopi … 32&p=1
Czy moglby mi wiec ktos wytlumaczyc lopatologicznie w ktorych odpowiedziach powyzej zlamalem pkt 8 regulaminu? Bo ja sie jakos nie dopatruje niczego takiego. Tam gdzie odpowiadalem na cala poprzednia odpowiedz - nie cytowalem jej tylko pisalem od razu pod nia. Cytowalem tylko wowczas jesli musialem sie odniesc do poszczegolnych czesci czyjejs wypowiedzi, albo jesli wypowiedz na ktora odpowiadalem nie byla bezposrednio nad moja. Czyli tak jak jest w punkcie 8 regulaminu. O co wiec chodzi???
Tak na marginesie to bardzo mi przykro, ze tak "fajnie" zostalem "powitany" przez admina forum przy okazji mojego powrotu do Atari po latach, jestem lekko zniesmaczony :( Ale trudno, to admin ustanawia tutaj swoje prawa i moze dzisiaj mial akurat gorszy dzien...
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.