Wielkie słowa podziękowania i szacunek dla RYSIA za organizację i całokształt !!! Dzięki wszystkim za wszystko. Miło znów było spotkać Was. Mówię z tego miejsca cześć wszystkim, którym z racji pory niemogłem powiedzieć - CZEŚĆ i dozobaczenia. Siemianowice , Czeladź i Sosnowiec już w domu, tylko Darek jeszcze będzie walczył z komunikacją jadąc do Gorlic. Wszystkim życzę udanego powrotu!

Żyję bo Bóg tak chciał.

2

I ja rowniez juz dotarlem do domku, bylo fajnie choc jeszcze do konca nie odespalem tygodnia :)

Pozdrawiam wszystkich uczestnikow i uczestniczki!

ślamk!

3

Już w domu. Łącze się w wyrazach podziękowania dla Ryśka. Fajnie było Was znowu widzieć !

What can be asserted without proof can be dismissed without proof.

4

dojechalem do domu.

acha, lotharek zachowales sie nieprzyzwoicie. tak napisze zeby nie klnac.

5

Wielki szacun dla Ryśka za zorganizowanie mega-party. Rządzisz men i tyle!

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.

6 Ostatnio edytowany przez AS... (2006-07-30 17:28:24)

Szacun dla Rysia, fajna impreska ale chyba społeczeństwo tego miasta nie jest tak do nas nastawione jak Ornecianie..

Kto to słyszał zwywać policję do Atarowców (..)

7

To teraz niech ktoś zapoda szybko prace z gfx oraz msc compo. Bo prace w basicu mnie nie interesują!

Ci, którzy przemawiają w imieniu Boga powinni pokazać listy uwierzytelniające. J. Tuwim

8

Było spoko. Nawet misiaki zbytnio się nie nachodziły (smerfy te niebieskie ;), choć mina vice dyr była taka owaka...

Hej Mikey - jak tam psiunia, Twój obecny kundel go zaakceptował ?

Szacunek dla Rycha.

9

Frasun~!
Żeśmy dotarli w składzie (po kolei) Pin, Scorpio, Meśka no i Ntp, który jeszcze musi pokonać drogę do Proszowic ;].
Party było na serio udane, kupa zajebistych ludzi :D Wszyscy mi mówili, że bawiłam się świetnie.

Nietoperz, frasun za podwiezienie ^^"

"je****, jeeeebaać".

Fotki wrzucę na Azbestownie jakoś jutro. Na razie mam ochote walnąć się na wyro i nara ;p.

No... to w sumie nara :D.

There's special place for me in hell. It's called the throne.

Bardzo Was proszę piszcie podziękowania do Gimnazium http://www.wodip.opole.pl/~g1glucholazy/index.php3

Wiedza na temat tego co było jest niezbędna w celu właściwej oceny tego co jest obecnie ,oraz kształtowania tego co będzie póżniej.

11

Dzięki Rysiu! Fajnie było.

Vicedyro to informatyk?

12

Coś mi ta stronka nie działa...

13

Dotarlem:) Wielkie dzieki dla Ryska za organizacje. Impreza rewela!

14

Hej, hej... Ja proponuję powtórzyć!!! Najpóźniej za rok!!! Było super!!! :)

Sikor umarł...

15

http://www.deviantart.com/view/37167322/

To tak jako kwintesencja zlotu ;]. Mam nadzieje, ze mnie sami modele nie zabiją za wrzucenie fotki na moj acc na DA :>.
Opis zdjęcia dedykowany wszystkim, którzy byli ;].

There's special place for me in hell. It's called the throne.

16

Ej, było party ? Czego nikt mi nie powiedział :P

A ogólnie to grtx dla organizatora, wszystkich którzy roznosili szkołę w mak, twórcy kopiera który zrypał ( ? ) mi sample do muzyczki, PKS'u że dość terminowo mnie pod dom podrzucił, ........................................ ( to miejsce na twoje intencje ).

BTW. Mikey wziął psa do domu, czy dobił, żeby się nie męczył ? :)

--
Dhor/M.E.C.

17

Rysiek, a na który email trzeba pisać? To się zrobi wezwanie ogólnopolskie do pisania!

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.

Mnie wychodzi że tu  g1glucholazy@wodip.opole.pl <g1glucholazy@wodip.opole.pl> 
Pan V_ce dyr. prowadzi naukę informatyki.
                   RM

Wiedza na temat tego co było jest niezbędna w celu właściwej oceny tego co jest obecnie ,oraz kształtowania tego co będzie póżniej.

19

Rysiek, dzięki za ZLOT, jesteś WIELKI !!!

A odpowiedni e-mail dziękczynny już poleciał do p.Dyrektora :)

Pozdrawiam cie serdecznie, trzymaj sie ciepło... i oszczędzaj sie :) na przyszły rok ;-)

Zajec/sword ;)

20

Również dołączam się do opinii o party i wszystkich pozdrawiam!

21

Śmigło, mam twoje zródłowki jakies. sorry jesli byly tajne :) Oczywiscie nikomu ich nie pokazalem/nie pokaze.
Ale powiem ci ze: napi* napi*, masz talent.

22

Frasun dla Rysia za organizacje. Oby za rok ponownie sie udalo.

23 Ostatnio edytowany przez grzybson (2006-08-08 18:28:14)

Równiesz przyłączam się do podziękowań dla Rysia.
A tu http://83.15.14.194/~pinokio/grzybson/g2006.htm moja relacja.

grzybson/SSG^NG

24

Grzybson - ten osobnik z nożyczkami-breloczkiem to ja :D ...i wcale się nie męczyłem ;)
Pozdrawiam.