26

Mad_lamer: przyjedź sobie dwie godziny wcześniej. Pozwiedzasz sobie Piotrków, a jest na swój sposób ciekawy. :)

Hitler, Stalin, totalniak, SSman, NKWDzista, kaczor dyktator, za długo byłem w ChRL, wypowiadam się afektywnie.

27

Jakby co to Ja + Sqward jedziemy z katowice/sosnowiec cieńkim więc jakieś miejsce jest....

przynajmniej pierwsze party na które nie trzeba jechać za kółkiem 12 godzinek...
tylko tak z 1h/1,5h

Paskud

I kolejny Paskud'ny dzień

28

Eee tam, Paskud, jakie pierwsze...? A to w Mikołowie ;)

Sikor umarł...

29

mały update:
wybiorę chyba inną drogę niż Sikor, żeby było ciekawiej, a mianowicie:
Piotrków Tryb,
Bełchatów,
Wieluń,
Gorzów Śląski,
Opole,
Prądy (Prady?)
Nowy Świetów

Cuda wianki i nie tylko :) POKEY 4ever ;)

30

O.K. Mam komplet - TDC się zgłosił.

Sikor umarł...

31

ja jade w piatek:
18:00 - Swinoujscie
20:15 - Stargard Szcz.
08:05 - Kedzierzyn K.
09:16 - Nowy Swietow
a dalej cos sie wyczaruje . . . :)

I love  ! ATARI !

32

Sikor - napisz mi o ktorej w piatek rano bedziesz w: Rawie, Tomaszowie, Piotrkowie.
Chce zobaczyc gdzie mi najlepiej pociag dopasuje zeby sie dosiasc.

Wiem, ze mozesz podac tylko orientacyjnie ale ja nie potrafie ocenic wogole - raz ze nie jezdze wogole brumbrumami po polskich trasach, dwa, ze Ty znasz swojego najlepiej ;)

33

Hmm, około 5:45 ruszam z Warszawy, więc:
* Rawa Mazowiecka: 6:45 (mogę skręcić gdzieś do samej Rawy na przystanek jakby co)
* Tomaszów Mazowiecki: 7:10 (hmm, może by skręcić na Zaborów, aby się nie szukać...?)
* Piotrków Trybunalski: 7:30 (tam jest obwodnica, więc trzeba się dokładnie umówić jakby co)
Daj znać, gdzie Ci najlepiej pasuje. Aha, czasy podane orientacyjnie...

Sikor umarł...

34

umówcie się w macdonalds na trasie, może się dogadamy, to mogę zgarnąć nosty'ego z dworca pkp z piotrkowa i podrzucić tam (macdonalds), bo ja się będę chciał przedostać do głuchołaz inaczej.

Cuda wianki i nie tylko :) POKEY 4ever ;)

35

Sun, dzieki ale do Tomaszowa jest rano lepszy dojazd.
Sikor - nie skrecaj na Zaborow tylko wal na dworzec PKP (chyba jest tylko jeden w miescie - ktos Ci pokaze). Moj pociag dojezdza tam o 7:17. Nie znam  kompletnie Tomaszowa wiec wolalbym nie szukac trasy warszawskiej - latwiej Wam bedzie znalezc autem dworzec.
Jak bedziecie 7 minut wczesniej to najwyzej wyskoczycie na hot doga i po szklo :)
Tel podam na priv.

36

O.K.
W takim razie dworzec PKP w Tomaszowie ;)

Sikor umarł...

37

last minute :)

Jeśli ktoś jest zainteresowany mam 4 wolne miejsca.
Wyruszam w piątek rano między 4:00 a 5:00 z Brwinowa pod Warszawą, trasa taka jak u Sikora.
Mogę podjechać do dworca PKP w Pruszkowie (tam dochodzi SKM).

sun> właśnie sobie pomykałem dziś kawałek z cz-wy drogą na opole, masakra.
Co masz na myśli?

38

No brawo brawo :)
A ja przypominam ze w czwartek w nocy odjezdza RLT na trasie Lublin-Radom-Kielce-Opole.
22:07 odjazd z lublina, mozna sie dosiadac po drodze, przedzial bedzie oznakowany :)

39

jotaj: gdyby nie RLT to bys mnie mogl zabrac z Otrebus... ;) Ale ja jade juz w czwartek.

40

jotaj: jest szansa, ze zrobisz detour przez ostrow wlkp?

don't come after... please don't follow me along. when you read this, i'll be gone...

41

AXE: Przez Ostrów Wlkp. raczej marna szansa, ale możemy się umówić w Opolu na określoną godzinę.

42

jotaj napisał/a:

last minute :)

Jeśli ktoś jest zainteresowany mam 4 wolne miejsca.

Ja bylbym zainteresowany jesli jest jeszcze miejscowka, musze tylko sprawdzic jak sie dostac na pkp w Pruszkowie w
tak porannych godzinach :)

43

a z krakowa kto jedzie i jaka droga ?

http://atari.pl/hsc/ad.php?i=1.

44

Z Kraka jedzie skład: Meska, Pin, Scorpio (ponoc), Jad (ponoc) oraz ja. Na dobra sprawe Jad jeszcze nie potwierdzil na 100% (w sumie Scorpio tez).
Plan jest taki aby jechac A4 a pozniej odbic na (E)40 bodajrze w Ujazdzie, ale to juz kwestia dogadania i pewnie wyjdzie w trakcie jazdy;)

45

Hmm, jest jeszcze jedno miejsce w Poldku - jakby co na priv!!! Prawdopodobnie As przyjedzie z Zajcem...

Sikor umarł...

46 Ostatnio edytowany przez mazi (2006-07-26 15:02:25)

Mialem sie zabrac z Lotharkiem ale on cos od dluzszego czasu milczy. Wiec, w razie niemca, jedzie ktos przez Katowice w piatek po 16? Albo z Katowic obojetnie jak i czym?

47

Pozostały 2 wolne miejsca
AXE, jury - jeśli jesteście zainteresowani to kontakt na priv

48

mnie mozesz skreslic z listy oczekujacych

don't come after... please don't follow me along. when you read this, i'll be gone...

49

Hmm, mam 2 miejsca wolne jeszcze, jakby co... Sprawa awaryjna - zainteresowany jak zechce, to wyjaśni na forum, rzecz bardzo osobista, więc nie mogę jej tutaj poruszyć. Tak więc, jak ktoś jest jeszcze chętny to zapraszam.

Sikor umarł...

50

Sikor

Mozna poprosic nr tel do Ciebie w sprawie wyjazdu na zlot na skrzynke XAL na serwerze O2.PL. Sprawa wyglada tak ze generalnie zglosilem chec
wybrania sie z jotaj'em, ale nie uzyskalem od niego potwierdzenia, wiec jakby co to bym sie zglosil.