Pod tym linkiem znajduje się searchplugin do firefoxów (powinien też działać w nowszych Netscape) pozwalający na szybkie przeszukiwanie foruma atari.area.
Dziękuję za uwagę.
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Sprawy atari.area » SearchPlugin dla Firefox
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Pod tym linkiem znajduje się searchplugin do firefoxów (powinien też działać w nowszych Netscape) pozwalający na szybkie przeszukiwanie foruma atari.area.
Dziękuję za uwagę.
Plugin mógłby przeszukiwać całe AA, nie tylko forum. Prawie perfektnie, ale za to zajefajnie. :)
phiii...
od dawna mam to w postaci smartbookmarka...
takie cus sam sobie mogl zrobic kto chcial w przegladarkach typu konqueror/galeon/epiphany/opera/bycmozerowniezw_kazehakase
w operze to nawet zdaje sie prosciej mozna zrobic (prawyklik na dowolnym okienku formularza...)
Opera niestety po niedługiej chwili pracy - zajmując cały ram powoduje samozniszczenie (a u mnie tak sobie działa) - na szczęście siebie. Więc ostatnio Operze pomogłem - i ja wyjebałem. Jednak FF - moze wolniejszy - ale lepiej mi się spisuje :)
no... Testowalem Opere i miala znacznie fajniejsze funkcje niz FF, a przynajmniej mi wydawala sie bardzie ergonomiczna. Niestety 10% stron na ktorych mi zalezalo dzialala niepoprawnie. FF jest jakby ciezszy ale nie sprawia klopotow. Wyszukiwarka dziala ladnie, ale ja i tak prawie caly czas mam AA otwarte ;)
Dziwne, na jakie ty strony wchodzisz? Ja przez dwa lata używania Opery trafiłem może na 10 źle działających stron. Wszystko to "IE only", czyli "webmaster dupa", czyli do Osiołków.
Faktem, że FF lepiej radzi sobie z wyświetlaniem stron pisanych tylko pod IE, ma bodaj jakąś emulację jego błędów. ;)
nie do konca dobrze dzialal mi serwer pocztowy o2.pl albo konto.pl juz nie pamietam, zle dzialal system, ktorego uzywam w firmie, itp.
najgorsze, ze nie zawsze wiedzialem, ze cos jest nie tak
Ale przymierzam sie do przetestowania wersji Opera 9.
ale ja i tak prawie caly czas mam AA otwarte ;)
To juz wiem skad tylu gosci online :P
Ale przymierzam sie do przetestowania wersji Opera 9.
Nie ma co testować. opera 9 już dawno jest release. Ja od kilku miesięcy siedziałem na betach i wszystko smigało.
Ale opera chyba ma swoje humory, pod tym względem, że kilku moich znajomych strasznie na nią narzekało utrzymując, że zjada mnóstwo pamięci, zajmuje 100% procesora itp. Pewnie zależy jak komu się uda :)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Sprawy atari.area » SearchPlugin dla Firefox
Wygenerowano w 0.028 sekund, wykonano 72 zapytań