26

Czyżbyś montował dysk 3,5" do Falcona ? ;)

Jak w Czastochowie nie ma to na Allegro jest napewno. To zreszta bardzo dziwne, moze zle pytales - moze sprobuj pytac o przelotke na dysk laptopowy to moze beda wiedziec o co chodzi...

Atari: FireBee, (Falcon030 CT60e SuperVidel SvEthlana CTPCI), TT, (520ST Pak030 Frak PuPla Panther), (520ST 4MB ST RAM 8MB TT RAM CosmosEx SC1435), (1040STFM UltraSatan SM124), (1040STE 4MB ST RAM 8MB TT RAM CosmosEx NetUSBee SM144 SC1224), 260ST, 520 ST+, (MEGA ST SM125), (65XE Rapidus U1MB VBXE SIDE2 SIO2PC), (Jaguar SkunkBoard), Lynx II, 2x Portfolio

28

Dziesięć złotych na allegro.

Hitler, Stalin, totalniak, SSman, NKWDzista, kaczor dyktator, za długo byłem w ChRL, wypowiadam się afektywnie.

29

Jeju pytałem dokładnie mówiłem o co mi chodzi - przelotka do 2,5 calowego dysku twardego do podłączenia go do normalnego peceta; nie, nie kieszen USB, tylko do kontrolera IDE. I wiecei co ? Nic.
Allegro: wiem o istnieniu Allegro, ale ten woła przelewz góry, to czekać na paczke, a na party: kulturalnie z raczki do raczki. Naprawde nikt z was nie może kopsnąć się do jakiegoś sklepu i kupić? Byłbym naprawdę wdzięczny.

grzybson/SSG^NG

30

Grzybson: pytałeś o coś wręcz przeciwnego: 2,5" na 3,5" - a potrzebujesz z 3,5 na 2,5 (aby laptopowy podpiąć pod grzyba). Niestety, na Warszawskiej Giełdzie Elektronicznej nie mają, a w sobotę i w niedzielę nie ma mnie w Warszawie - poproś może Asa - jedzie ze mną na party, jakby wpadł pod stodołę na giełdę, to pewnie spoko by kupił.

Sikor umarł...

31

Skior, kolejne przypomnienie. Jak tam z softem do Atarynki, miales zrzucic i podeslac. Jak postepy?

32

Ehh, postaram się we wtorek lub środę... Mam podesłać do 3 osób... Mazi - mailnij na priva, abym miał adres do Ciebie ;)

Sikor umarł...