Wczoraj tj. w sobotę byłem z przyjaciółmi w Stegnie, więc gdyby akurat był sztabik, to pewnie byśmy chociaż na chwilkę zahaczyli o 3miasto ;)
Btw. przejeżdżając przez Ornetę zrobiliśmy potrójną pętlę :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
atari.area forum » Zloty » Trojmiasto sztabik reaktywacja ???
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wczoraj tj. w sobotę byłem z przyjaciółmi w Stegnie, więc gdyby akurat był sztabik, to pewnie byśmy chociaż na chwilkę zahaczyli o 3miasto ;)
Btw. przejeżdżając przez Ornetę zrobiliśmy potrójną pętlę :)
...no i gdzie te tlumy, Stryker? :D
Ja wagowo moge robic za 2 osoby, Stryker to trzecia wiec jest juz tlum ;)
:) poczekamy jeszcze trochę i się zrobi sztaba w Świemirowie ( dzielnica Sopotu ) Stryjek widział ewentualny obiekt sztabowy,więc się wypowie w temacie jego użyteczności.Miejsce git tylko trza pogadać z jednym autochtonem ( czyt. właścicielem obiektu).Niebawem foty się zamieści...
...a miejsce/zgoda na zrobienie grilla jest? jeśli tak to zajebi*cie! :D Rozumiem, że skoro Sopot to od pępkowego się nie wywiniesz, Tatuśku :D
no ba! trza sie poważnie stoczyć (nawet skarpa ku temu jest...) a tak na marginesie to...sTEGNA suxx!!!...;)
Grey to jak ? mowiles mi ze w ten weekend masz mozliwosc zrobienia sztaba ;> więc ????
Tu Guma- The Factory. Robicie imprezkę w okolicach Gdańska?? Można się dołączyć. Jakies konkrety :)
elo! :-)
moze by tak zrobic sztabik 3-4 marca? Co do miejsca to sie jeszcze wyszuka odpowiednie..... są chętni ?
Akurat mi się urlopik zaczyna, wiec jak najbardziej :)
:)
Na początku marca z przyjaciółmi planowaliśmy wypad do Żarnowca... jak pokryje się to z terminem sztabu to z pewnością zawitamy, aczkolwiek nie należy uznawać tego terminu jako wiążący ;)
i temat umarł (:
ta... akurat ty byś przyjechał do trójmiasta :P najbardziej zawiedziony sztabowicz :lol:
Mac a po co mam przyjeżdżać to trójmiasta??
Skoro tu mieszkam :)
Ponoć Gdynię zamieszkuje.... Powitajmy na pomorskiej ziemi członka legendarnej grupy SwordSoft :)
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Trojmiasto sztabik reaktywacja ???
Wygenerowano w 0.021 sekund, wykonano 61 zapytań