Ciesze sie ze ktokolwiek zareagowal na moj post. Oczywiscie nie interesuja mnie oryginaly (platne w dewizach) tylko "oryginalne" polsko-gieldowe odpowiedniki. Na dzien dzisiejszy udalo mi sie kupic na Allegro cart Basic XE i juz mam go rozrysowanego i gotowego do trawiania. Jak starczy czasu i pieniedzy to moze za miesiac "pojawi sie" na Allegro kilka sztuk.
Jakby ktos reflektowal to za dwa tygodnie odbieram plytki pod Atari Super Turbo Cartridge, w wersji "zoptymalizowanej" przeze mnie....zapewne tez bedzie do kupienia na Allegro.
Mam jeszcze bodajze 3 sztuki plytek pod LOGO cart jakby ktos mial potrzebe posiadania tego to zapraszam na
maila.
Szkoda ze nikt nie chce sie pozbyc BASICa XL, ASEMBLERA, ACTIONA, MACa....klonowanie cartow to moje weekendowe hobby....sentyment do 8 bitow..itp.
UWAGA: Jak ktos ma Sparta DOS X cart to prosze sie odezwac.....mam rozrysowana sparte i gotowa na trawienie, tylko ze dzieciaki brata mlotkiem zamlotkowaly mi ta jedyna plytke do tego stopnia ze juz nic na niej nie ma.....i efekt tego taki ze nie wiem gdzie byly i ile crosow na plytce.... potrzebowal bym tylko zdjecie gory i dolu plytki....o ile mamy ta sama wersje (moja z 4 ukladami scalonymi)....
Pozdrawiam....