Kuuuuuuuurde........ Niech ktoś się z Laoo'tkiem skontaktuje, co z filmem! Miał już teoretycznie jakieś tydzień-dwa temu :(... (jak widać od teorii do praktyki daleeeko jak stąd do Afganistanu :?). Ma ktoś może maila, czy gg do Laoo? Albo lepiej niech ktoś co ma go na miejscu zadzwoni po prostu :P. Ja kce filmaaaa!

Ile razy można oglądać film z LL 2k2 ?? (DUŻO ;))

Pozdro all, i niech ktoś siem czegoś dowie! (I zapytajcie ode mnei, czy wyciął to co miał wyciąć :lol: )

.::Messy::.

There's special place for me in hell. It's called the throne.

2

pewnie sesja go zatrzymuje - na maile nie odpowiada :-( od miesiaca

3

Pewnie video z LP2k2 zobaczymy w Koceranach .... cóż, zdążyłem się już przyzwyczaić.

Kontakt: pin@usdk.pl

4

ja kceee filmaaaaaaaa!! :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:

Film mam w chacie. Paczka do Azbesta poszla - jutro/ po jutrze bedzie na FTPie. Jak ktos chce, za piwko na Koceranach czy Foreverze moge wyslac :)

6

Jak ktos chce, za piwko na Koceranach czy Foreverze moge wyslac

Wasiu, masz u mnie pijewo ;) Mój adres podam ci na maila :D

7

Laoo! serdeczne dzięki... - i do zobaczenia na party (piwko)  8)

8

Yupi! Wasko, wysłałam ci mój adres domowy na maila, czekam na copy płytki :) Piwko masz u mnie jak w ruskim banku ;)

McMaster, nareszcie sie odezwałeś! Jak sesja??

Paps

9

Messy: dziękuje - wszystko w porządku, po sesji po freiach, trwa nowy semestr - następne zmartwienia w czerwcu :?

10

Jest juz dostepny film z Lasta 2002 ( dzięki Azbest za info) pod tym linkiem:
ftp://atari.art.pl/stuff/collections/at … st%202002/

"wszystko się kiedyś kończy......."

11

ŁAAAAAAAAAAAAAAAA!!! BUEHEHEHEHEHEHEHEHEHE!!!

Właśnie skończyłam oglądać film z LAST PARTY! Mwahaha!! Dawno się tak nie uśmiałam!! Ludzie!! Oglądajcie!! Hehehehehe....

12

Obejrzalem film po raz kolejny ;-)
Oto moja lista evergreen scen z LP2k2

- Wszelkie sceny z kuchni, Vasco "Tym razem kulturalnie ... ", "Ja tu nie pasuje"
- Laoo z MUSTAKIEM - "The Freshmaker"
- Libacja na scenie - "Vasco! Pociagniesz 50 gram?"
- Miker tarzajacy sie po podlodze ;-)
- Pigula - "Ja sie tylko raz napi*"

I masa innych ktorych juz nie pamietam ... jednak LAST ma swoj klimat, na
LL tak nie bylo ;-)

Pozdrowka ;-)

13

Obejrzalem film po raz kolejny ;-)
Oto moja lista evergreen scen z LP2k2

- Wszelkie sceny z kuchni, Vasco "Tym razem kulturalnie ... ", "Ja tu nie pasuje"
- Laoo z MUSTAKIEM - "The Freshmaker"
- Libacja na scenie - "Vasco! Pociagniesz 50 gram?"
- Miker tarzajacy sie po podlodze ;-)
- Pigula - "Ja sie tylko raz napi*"

I masa innych ktorych juz nie pamietam ... jednak LAST ma swoj klimat, na
LL tak nie bylo ;-)

Pozdrowka ;-)

ja również wolę kameralną atmosferę...
z lata do tej pory mało kogo mogę skojarzyć...

Hitler, Stalin, totalniak, SSman, NKWDzista, kaczor dyktator, za długo byłem w ChRL, wypowiadam się afektywnie.

14

ja również wolę kameralną atmosferę...
z lata do tej pory mało kogo mogę skojarzyć...

poeram... lubie paiętać ludzi z którymi tam przebywałam, zwłaszcza, ze byli to nader zajbisci ludzie :)

15

... Łojezumaria i takie tam ... właśnie widziałem to, czego dokonałem ... widze, że Gorzka żołądkowa rulzzz. .. sory panowie i (?) panie.

Kontakt: pin@usdk.pl

16

^^ Nic dadać nic ująć, szkoda, ze nie spfilmowano numeru z patelnią wykonywanego przez tego pana, co dodał posta nade mną ;).

Pinek, ty mi kiedyś oddaj tą płytkę... Zapłaciłam za nią jedno piwo na Kocich Ranach :D [ nie jeszcze nie zapłaciłam, ale zaklepane jest ;)]

17

^^ Nic dadać nic ująć, szkoda, ze nie spfilmowano numeru z patelnią wykonywanego przez tego pana, co dodał posta nade mną ;).

Pinek, ty mi kiedyś oddaj tą płytkę... Zapłaciłam za nią jedno piwo na Kocich Ranach :D [ nie jeszcze nie zapłaciłam, ale zaklepane jest ;)]

przypomne tylko że niejakiemu pinokiowi zapierdoliłaś browca na laście więc nie miej pretensji do żadnych płytek

Hitler, Stalin, totalniak, SSman, NKWDzista, kaczor dyktator, za długo byłem w ChRL, wypowiadam się afektywnie.