Ps. Slv, nie chcę, żebyś mnei 'skreślił', zanim mnei poznasz, wiec luz, oki? Ja nie mam do ciebie nic, a czasami lubię takie dyskusje ;)...
Juz sie kiedys wypowiedzialem na temat "nowych" ludzi na scenie... jak widze wlazi-dupstwo sie coraz bardziej szerzy... szkoda... prawdziwa scena juz chyba umarla...
reasumujac:
szkoda slow. EOT.
Dupek jestes i tyle. Ja się nie znam na scenie, jebie mnie na przykład jakaś elyta, o której mi wspominał kiedyś Miker. Dla mnei się nie to liczy, tylko liczą się ludzie. To, czy oni kochają to co robią, a nie: znalazł się k**** jakiś jeden, co mu moje słowa się nie podobają, to od razu mnei musi zgnoić, żeby pokazac swoją wyższość... Nie lubie, bardzo nie lubię chamówy. Pinokio nieraz mnei wqrwiał, był chamski, ale ja go lubię... Po prostu...
Dla mnie elytą sceny jest kilka osób, które umieją sobą coś pokazać. Miker, Mikey, Wasko, Buster, Piguła... To są ludzie, których ja zajebiście lubię i szanuję. Oni mnei też szanują, tak jak należy, mają do mnei rezerwę, nie biora moich wszystkich słów na dosłowność. Bo jestm młodsza od nich i to sporo, ale wcale to nie przeszkadza w tym, ze świetnie się z nimi dogaduję, żartuję i jest ogólnie dobrze!
Poza tym to, ze na scenie jestem nowa... Hmm... Ja nie należę do sceny. Ja się tylko udzielam na forum, jeżdżę na zloty. Czasami ktoś mnie o coś poprosi, np. o jakieś grafiki. Ja się za scenowicza nie uważam. Ja jestem tylko 'maskotką'. Bez skojarzeń. Prosiłam: Wrzuć na luz. Nie, Slv musi pokazac, że jest dorosły, i w ogóle lepszy. Dupa! Nie doceniasz ludzi. To co ja napisałm wtedy, napisałam do Piguły, nie do ciebie. Jak ci się nie podobało, trzeba było nie czytać. I dać na luz. "Dziewczyna się przejęła Pigułą, napisała, głupoty, ale co mnei to obchodzi. " Nie trzeba było sobie mną zawracac glowy. Jak tak dalje pójdzie, to nas obojga dadzą do działu 'RING'. I ja nie dam dupy. Nie będzie mnie żaden facet z kryzysem wieku średniego obrażał. Nie dam sobie w kasz dmuchać. Chłopaki, którzy byli na LP, wiedzą, że umiem się zdenerwować. Ale na ciebie szkoda mi zdrowia. WRZUĆ NA LUZ CZŁOWIEKU! Widzisz mó post: NIE CZYTAJ...
.::Messy::.
Ps. Pozdorwki dla PRAWDZIWEJ elity...
There's special place for me in hell. It's called the throne.