ciao!

przecietnie co 2-3 tygodnie zagladam na strone amigademopodcast.com i sciagam sobie z tamtad najnowsze demko zrzucone do divxa. calkiem interesujaca sprawa. jako ze moja amisia zostala w Polsce, a ja siedze za granica to nie mam za bardzo mozliwosci ogladnac sobie demko - a wiadomo, emulator to nie to samo ;) zatem stronka umozliwia mi calkiem przyjemne delektowanie sie demkami ;] no ok, moze troche z kompresja video czasem przesadzaja, ale ogolnie to jest to... moze ktos chcialby sie pobawic z virtualdubem i zrzucic pare demek do divxa i wystawic na stronce? bylo by z loozem.

pozdro!

2

slajerek napisał/a:

emulator to nie to samo

Tym bardziej DivX.

https://www.youtube.com/watch?v=jofNR_WkoCE

3

slajerek napisał/a:

ciao!

bylo by z loozem.

pozdro!

Nie znosze jak ktoś tak mówi. Lał bym linijką po łapach.

What can be asserted without proof can be dismissed without proof.

4

To poczytaj artykuły Sola w kocich flakach. :P

Hitler, Stalin, totalniak, SSman, NKWDzista, kaczor dyktator, za długo byłem w ChRL, wypowiadam się afektywnie.

5

no tak - tyle, że wówczas Solo miał ile - 17 lat ?? :) -

Kontakt: pin@usdk.pl

6

Pin jak każdy oprócz tylko Vaska...

7

Pinokio pisze nieznacznie lepiej pod względem językowym, za to treściowo zostaje daleko w tyle, mając lat 29. ;>

Hitler, Stalin, totalniak, SSman, NKWDzista, kaczor dyktator, za długo byłem w ChRL, wypowiadam się afektywnie.

Niech mi ktos wyjasni co to za nowomowa, te pocasty, i szym to sie rozni od zwyklych streamow?

Atari: FireBee, (Falcon030 CT60e SuperVidel SvEthlana CTPCI), TT, (520ST Pak030 Frak PuPla Panther), (520ST 4MB ST RAM 8MB TT RAM CosmosEx SC1435), (1040STFM UltraSatan SM124), (1040STE 4MB ST RAM 8MB TT RAM CosmosEx NetUSBee SM144 SC1224), 260ST, 520 ST+, (MEGA ST SM125), (65XE Rapidus U1MB VBXE SIDE2 SIO2PC), (Jaguar SkunkBoard), Lynx II, 2x Portfolio

9

Adam - z tego co mi ktos opowiadal, to takie rozwiazanie dla ludzi, ktorym sie juz nawet naglowkow RSS nie chce czytac i wola sluchac :) Tez za cholere nie rozumiem sensu tej uslugi...

10 Ostatnio edytowany przez slajerek (2006-07-03 09:27:35)

nie to nie :-)
'z loozem' nauczyli mnie na ircu w '94-tym ;p
idea podcastu tez mi sie jakos nie widzi, ale stream bylby ok ;) divx lepszy niz emulator. emulator gorszy niz hardware. co zrobic gdy hardware jest 1700km z tad? oj w Polsce sie dawno nie bylo to i jezyk pada ;p