Nie chcę zaczynać kolejnego zlotowego wątku, ale wczoraj znalazłem w necie telefon do MDKa i pozwoliłem sobie zadzwonić i sie u żródła
dowiedziec co i jak, co by się z wami tymi informacjami podzielić, co następuje:
- Pani w MDKu, trzyma termin, ponieważ faktura na 1040 PLN, została zapłacona przez Van Eijka. Eijku tylko póki co zadzwonił i powiedział że rezygnuje z terminu. Jednak sam telefon jak Pani twierdziła nie wystarczy do wystawienia korekty faktury i zwrotu pieniedzy. Czeka na papierową rezygnację od Eijka - wtedy pieniądze zostaną zwrócone. Aczkolwiek Pani nie kryła nadziei że zlot się jednak odbedzie, ponieważ w miedzy czasie , jak twierdziła, odmówiła dwum potencjalnym klientom niniejszy termin. A rezygnacja w tym momencie byłaby stratą jednego weeku w którym to MDK mógłby sobie zarobić poprzez organizację jakiegoś np wesela.
- Pani nie widzi generalnie problemu aby np zwrocic pieniadze Eijkowi, a wpłata wpłynie od kogokolwiek innego. Warunek osoba ta musi podpisać umowę z MDKiem i wpłacić dodatkowe zabezpieczenie pieniężne na pokrycie ew. strat materialnych. Zabezpieczenie finansowe jest zwracane w momencie gdy uczestnicy zlotu nie zdewastują mienia znajdującego sie w MDKu. Teraz Uwaga: zabezpieczenie jest zawrotne !!! - 200 PLN (tak dwięście PLN).
- Reasumując po rozmowie nie słyszałem w głosie Pani z MDKa, sprzeciwu w organizacji zlotu - a wrecz nadzieje ze sie odbedzie własnie tam. Jeżeli chodzi o koszty, to rachunek jest prosty. Wstęp 40 PLN x 31 = 1240 PLN (czyli wynajem + zabezpieczenie), reszta jest górka... Tak wiec przy zalozeniu ze pojawi sie conajmniej 31 sztabowcow, ktorzy zaplaca 40 PLN... mamy impreze oplacona....
- Zakończenie. Po co głosować kombinować. Niech się zgłosi chetny, kto udostepni swoje konto i wpłacamy tam kase juz teraz!!!, kazdy chetny po 40 PLN. Jak sie uzbiera 1240 przelew do MDK'a albo do Eijka. Dzwonimy do MDK'a prosimy o przesłanie faksem umowy, podpisujemy i odsyłamy.
Na jakiejs stronce umieszczamy liste kto i ile wplacil kasy. Nadwyzka na Byxy dla wszystkich i pozamiatane !!!.
proste ?!?