Hello... zostałem wywołany do tablicy więc już odpowiadam. Oczywiście podejmę się organizacji Silly Venture w Gdańsku, nie wiem czy byłoby to samo miejsce czy jakieś inne. Zrobię wszystko aby odbyło się w tym samym terminie jak QuaST, abyście nie musieli zmieniać terminów urlopów (mimo iż nawet sam teraz nie pamiętam kiedy miała być biba w Ornecie). Więcej szczegółów wkrótce.
Do Sierpnia jest bardzo mało czasu, dla mnie jako orga stwarza to pewne problemy - trzeba w pośpiechu montować stronkę, invitki (liczę na support kogoś ze sceny 8-bit) i przede wszystkim - SPONSORÓW na nagrody. Mam nadzieję, że jeśli takowych nie znajdę (z uwagi na bardzo krótki czas do party) - zostanie mi to wybaczone!
Ze swojej strony postaram się też o załatwienie materacy do spania, food service, może sławnego z pierwszej edycji Silly Bus'a z wypadem w co fajniejsze zakątki Gdańska...
Tylko jedna prośba - do organizacji czegokolwiek podchodzę bardzo poważnie, nie chciałbym aby później ktoś mi wypominał brak tego czy tego, po prostu nie wyrobię się ze wszystkim tak jakbym chciał...
Pozdrawiam.
Silly Venture - breaking the ATARI scene since 2000 ! :)