WITAM 

:: ATARI  130 XE + dużo dodatków "Full zestaw" 
Mam do zaoferowania super zestaw z Atari 130 XE + wiele dodatków w tym stacja dyskietek LDW Super 2000
Szczegółowy spis przedmiotów które sprzedaje znajdziesz na tej aukcji Allegro :

http://www.allegro.pl/item111884292_ata … atisy.html

::  Spis przedmiotów które mam do zaoferowania : 

Sprzęt:
Atari 130 XE -stan dobry (widać na foto)
drugie Atari 130 XE - stan trochę gorszy (lekko brudne) - sprawne
Magnetofon kasetowy CA 12 - sprawny ale  klapka nie otwiera się sama (brak sprężynki), lekko rozregulowana głowica
Stacja dyskietek LDW Super 2000 + zasilacz LDW + kabel łączący - okazja !!!! 
2 x zasilacz do Atari (1. Typ:  DV-515 UP, 2. Typ: PS 40)
kabel Video

Literatura:
Bajtek "Nr specjalny Tylko o ATARI", a w nim dokładny opis właśnie mojej stacji dysków LDW Super 2000 i wiele innych
Książka (instrukcja obsługi) Atari 130XE Owner's Manual w j.angielskim
"Komputer" nr. 4 z 1986 r
"Komputer" nr. 9 z 1986 r

Gry i programy :
około 40 szt. dyskietek 5,25" z grami i programami + kilka dyskietek 5,25" od PC-ta nadających się do Atari
10 szt. kaset z grami i programami

Cena: mozemy sie dogadac, szczegoly -> patrz aukcja (jesli przesadzilem z ceną to mi napiszcie, ale sugerowalem sie innymi aukcjami)

Pozdrawiam i zapraszam

2

75 zł max

STYMulator JIL ST YM2149 mjuz:k @ gnu/linux
SIUP (SIo2Usb2Pc) - SIO2PC USB Edition
PIN ready logo
3M / InD: ... na kasetach były zabezpieczenia w postaci tzw. "mikropierdnięcie" ...

3

75zł aa dwie sprawne 130'stki z osprzętem + stacja z osprzętem + dodatki - śmiem wątpić.
Tyle bym dał za samą stację.

4

Co ty, bez pudła?

Hitler, Stalin, totalniak, SSman, NKWDzista, kaczor dyktator, za długo byłem w ChRL, wypowiadam się afektywnie.

5

cena - ani mała, ani duża. Kompy po np. (2*)30, stacja 80, dodatki 10 = 150 :)

Kontakt: pin@usdk.pl

6

Pin dobrze policzyl.
Zamykam ten watek. ;)

7

epi napisał/a:

Co ty, bez pudła?

Pewnie, mi pudło nie potrzebne. Jak zbierasz i będziesz kiedyś w Gdańsku, to mam w dobrym stanie ze styropianami od CA-2001 to ci dam.

8

5eba, ja bym chętnie łyknąl to pudło :) co chcesz na wymianę ?

STYMulator JIL ST YM2149 mjuz:k @ gnu/linux
SIUP (SIo2Usb2Pc) - SIO2PC USB Edition
PIN ready logo
3M / InD: ... na kasetach były zabezpieczenia w postaci tzw. "mikropierdnięcie" ...

9

5eba: byłem rok temu. Fajnie było.
Aha, NIE ZBIERAM. Bez takich obelg proszę. ;>

Hitler, Stalin, totalniak, SSman, NKWDzista, kaczor dyktator, za długo byłem w ChRL, wypowiadam się afektywnie.

10

gRzEnIu > Skoro epi nie chce, to jest twoje. Zaznaczam, że nie chce się bawić w wysyłanie. Pudło jest u mnie cały czas i nie zginie ? jak będziesz w gd po prostu daj znać. Może na tym trójmiejskim sztabie jak w końcu wypali :)

MM: Towar sprzedany - zamykamy!