Hi!
OK, coś podobnego chyba mam musze pogrzebać. Dam wieczorem znać :)
pozdr
Seban
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Scena - 8bit » Atari 8-bit w TokFM
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Hi!
OK, coś podobnego chyba mam musze pogrzebać. Dam wieczorem znać :)
pozdr
Seban
apropo:> jak mialem xc12 i 0 pojecia, nie wiedzialem, ze jak sie wlaczy power i potem wcisnie start+option, to basic nie zostanie wylaczony, bo option trzeba bylo wciskac przed wlaczeniem.
No i gry mi sie "nie wgrywaly", zawsze sie wywalalo na wykrzykniku itd bo basic byl ON. fatum , robilem przerozne cuda, aby wgrac - bralem miski i ich rekami wciskalem klawisze, czesto dzialalo, bo majac miska najepierw wsickalem start+option, pozniej power :D prosilem tez siostre, szedlem centralnie do pokoju "wgraj mi gre bo ty masz szczescie i ci dziala" i siora tez najpeirw powoli start+option potem power. a ja power, szybko start+option i dupa. i z pol roku to trwalo :-D
Tak zapytam, z kopyta:
czemu takie niezdecydowanie jezeli chodzi o date wydania Jet Set Willy? ;)
1985 ?? - bo nie pamiętam :) - a montezuma 1983 ? :) - a RiverR napisała kobieta.
Ciężko wszystko daty spamiętać, a ściągawki w postaci jakiegoś PCeta z netem nie mieliśmy. Poza tym przygotowaliśmy się raczej aby opowiedzieć o teraźniejszości Atarki niż o jej przeszłości, szczególnie pozapolskiej przeszłości. To tak tytułem usprawiedliwienia. :D
e? zrobicie POLAND??? :D :lol:
Od robienia POLANDu są inni specjaliści. Ja się nie podejmuję. To nie na moje zdrowie.
Alex: to taka świecka tradycja... ;)
nie w temacie chyba jestem :/ btw JSW to chyba '84 (ktos zweryfikuje?) god o ile sie nie myle i nie sciagawszy pisze... giery te lepsze, poza genialnymi sa datowane na rok/dwa/czy/cy po tzw krachu, czyz nie?
tak czy owak superowe to radio :)
tak, przechodzilem Preliminary16k majac x zyc w zapasie bo pamietalo 5:D ostatni level to bylo mocne 100% ciemonosc, a i tak sie to robilo bez straty zycia.. heh:D
Wypas giera; dobrze, że nie została skończona.
W powyższym katalogu na pigwie znajduje się również wersja mp3 audycji (22,5kHz,~48kbps) - "for low-end-systems" ;) Długość - ok. 18M.
Proszę o dokładnego linka.
Y
o, już znalazłem.
ej powaznie, naprawde swietnie "gadaliscie" zanim sie obejrzalem minelo 50 minut i byla koncowka:o dzieki heh!
Tylko prowadzący jakaś pipa, żeby nie użyć bardziej dosadnych określeń... :/
yhy. Np. z tym chłodzeniem PC-tów to przegjął. Chłopaki nieźle się gimnastykowali żeby nie zrobić z niego buraka na antenie :)
E tam, zwykłe nieporozumienie ;)
był podobno - dobrze powiedziane... :D
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Scena - 8bit » Atari 8-bit w TokFM
Wygenerowano w 0.023 sekund, wykonano 64 zapytań