Hi!
OK, coś podobnego chyba mam musze pogrzebać. Dam wieczorem znać :)
pozdr
Seban
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
SwSprEd 1.0.0 Nowy edytor programowych duszków.
Atari 8-bit Rom Image File Explorer Nowa wersja przynosi szereg istotnych ulepszeń i nowych funkcji.
Atari Font Maker V1.6.16.0 Nowa wersja narzędzia do tworzenia fontów i map.
Turgen 9.4.0 Nowa wersja Turgen - popularnego narzędzia do tworzenia kaset dla komputerów Atari.
TileT Przeglądarkowy edytor map stworzony specjalnie z myślą o trybie tekstowym z kolorami i kwadratowymi pikselami
atari.area forum » Scena - 8bit » Atari 8-bit w TokFM
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Hi!
OK, coś podobnego chyba mam musze pogrzebać. Dam wieczorem znać :)
pozdr
Seban
apropo:> jak mialem xc12 i 0 pojecia, nie wiedzialem, ze jak sie wlaczy power i potem wcisnie start+option, to basic nie zostanie wylaczony, bo option trzeba bylo wciskac przed wlaczeniem.
No i gry mi sie "nie wgrywaly", zawsze sie wywalalo na wykrzykniku itd bo basic byl ON. fatum , robilem przerozne cuda, aby wgrac - bralem miski i ich rekami wciskalem klawisze, czesto dzialalo, bo majac miska najepierw wsickalem start+option, pozniej power :D prosilem tez siostre, szedlem centralnie do pokoju "wgraj mi gre bo ty masz szczescie i ci dziala" i siora tez najpeirw powoli start+option potem power. a ja power, szybko start+option i dupa. i z pol roku to trwalo :-D
Tak zapytam, z kopyta:
czemu takie niezdecydowanie jezeli chodzi o date wydania Jet Set Willy? ;)
1985 ?? - bo nie pamiętam :) - a montezuma 1983 ? :) - a RiverR napisała kobieta.
Ciężko wszystko daty spamiętać, a ściągawki w postaci jakiegoś PCeta z netem nie mieliśmy. Poza tym przygotowaliśmy się raczej aby opowiedzieć o teraźniejszości Atarki niż o jej przeszłości, szczególnie pozapolskiej przeszłości. To tak tytułem usprawiedliwienia. :D
e? zrobicie POLAND??? :D :lol:
Od robienia POLANDu są inni specjaliści. Ja się nie podejmuję. To nie na moje zdrowie.
Alex: to taka świecka tradycja... ;)
nie w temacie chyba jestem :/ btw JSW to chyba '84 (ktos zweryfikuje?) god o ile sie nie myle i nie sciagawszy pisze... giery te lepsze, poza genialnymi sa datowane na rok/dwa/czy/cy po tzw krachu, czyz nie?
tak czy owak superowe to radio :)
tak, przechodzilem Preliminary16k majac x zyc w zapasie bo pamietalo 5:D ostatni level to bylo mocne 100% ciemonosc, a i tak sie to robilo bez straty zycia.. heh:D
Wypas giera; dobrze, że nie została skończona.
W powyższym katalogu na pigwie znajduje się również wersja mp3 audycji (22,5kHz,~48kbps) - "for low-end-systems" ;) Długość - ok. 18M.
Proszę o dokładnego linka.
Y
o, już znalazłem.
ej powaznie, naprawde swietnie "gadaliscie" zanim sie obejrzalem minelo 50 minut i byla koncowka:o dzieki heh!
Tylko prowadzący jakaś pipa, żeby nie użyć bardziej dosadnych określeń... :/
yhy. Np. z tym chłodzeniem PC-tów to przegjął. Chłopaki nieźle się gimnastykowali żeby nie zrobić z niego buraka na antenie :)
E tam, zwykłe nieporozumienie ;)
był podobno - dobrze powiedziane... :D
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Scena - 8bit » Atari 8-bit w TokFM
Wygenerowano w 0.027 sekund, wykonano 69 zapytań