1

Witam

Właśnie się dowiedziałem, że dzisiaj (22.06.2006) o 21:00 w TokFM będzie audycja poświęcona małemu Atari.

Pozdrawiam

VLX

2

Może ktoś by zgrał streama...?

Sikor umarł...

3

Może będzie ze studia ;)

4

może spróbuję...

I Ty zostaniesz big endianem...

5

z tego co teraz mówia to bedzie o tym jak stare gry zostały przenieisone na PC...jak ktos moze prosimy nagrać:)

Atari 800XE+Turbo Blizzard +Magnetofon XC-12+Joy
13 lat temu
Atari 65 XE+Magnetofon XCA-12 +Joy

6 Ostatnio edytowany przez stryker (2006-06-22 19:13:24)

http://serwisy.gazeta.pl/tokfm/1,53862,2264799.html

mam beke.. gosciu co prawadzi program ma te same imie i nazwisko co ja ;D http://serwisy.gazeta.pl/tokfm/1,55063,1997891.html  heheh ;D :D :D

a i jeszcze GG do typa 977 wiec bedzie mozna zadawać pytania ;D

"wszystko się kiedyś kończy......."

7

Podobno bedzie niespodziewanka :)

: 404. Stopka not found

8

Uprasza sie o utrzymanie bitrate na poziomie 40-50kbit ;)

9

Alex, Rzoog i X się produkują ;)

Sikor umarł...

10

Ktoś nagrywa? Ja chciałem, ale mi ciągle zrywa (i to chyba nie wina mojego łącza).

11

JA :P nagrywam :)

"wszystko się kiedyś kończy......."

12 Ostatnio edytowany przez Dracon (2006-06-22 20:35:19)

a ja uzupełniam hasło o RADIOKOMPUTERZE (w Atariki)  :D

13

dzieki, fajna audycja, prowadzacy troche nieprzygotowany (powiedziec o hubbardzie 'zlepek dzwiekow' to profanacja ;) ale bylo overall sympatycznie.

14

po podaniu adresu w radiu atariarea slashdoted :]=

15

http://ftp.pigwa.net/upload/radio_TOK_FM-2006.06.22/ - zapis całości :) - tylko poczekajcie jak dossam - bo pigwa padnie :) hahahaha

Kontakt: pin@usdk.pl

16

Pin: akumlator znowu siadl w aucie? :)

ślamk!

17 Ostatnio edytowany przez Pin (2006-06-22 22:00:39)

nie - podłączyłam za wczasu do PROSTATOWNIKA :)

o - PIGWA zwolniła :) - haha

Kontakt: pin@usdk.pl

18

W powyższym katalogu na pigwie znajduje się również wersja mp3 audycji (22,5kHz,~48kbps) - "for low-end-systems" ;) Długość - ok. 18M.

Aha - prawdziwy partyzant nie sypia w hotelu (no, chyba że jedzie "nie sam")! :D

I Ty zostaniesz big endianem...

19

siem zmęczyyłem, siem nagadałem ;)) lol ... ;))))

Im dłużej czekamy, tym wzorek jest większy" (c) by Sikor

20

I kto to mówi ;) Hihi! :)

21

jakbyscie dali znac wczesniej, ze bedzie reklama aa, to bym limity jednoczesnych sesji zwiekszyl. :)

--
= krap.pl =

22

fajna ta autycja byla :)

23

Uwaga! Zmiana pozycji. Poniewaz powoli zbiera sie troche materialow dot. atari w mediach, postanowilem, ze przerzuce to wszystko w jedno miejsce:
ftp://ftp.pigwa.net/stuff/other/w_mediach/
Jak znajde to zaraz wrzuce tez media 'wizualne' (gdzie byly te skany z gazet...)
Przy okazji -- pigwie zabrano ram. Kto deklarowal na #a8, ze moze jakiegos ramca zalatwic proszony jest o kontakt.

24

Azbest napisał/a:

Przy okazji -- pigwie zabrano ram. Kto deklarowal na #a8, ze moze jakiegos ramca zalatwic proszony jest o kontakt.

Hej!

Kiedyś o tym rozmawialiśmy... ale mówiłeś iż to nie jest zwykły RAM tylko jakiś wydziwiony COMPAQ. Masz jakąś fotę tej pamięci?

pozdr
Seban

25

No tak, ktoz to mogl byc inny jak nie Seban... :)
No to jest proliant i jest wybredny :)  - skana zrobilem - ftp://ftp.pigwa.net/upload/proliant-ram.jpg
Wyglada na to ze to sdram buforowany choc mi sie wydaje ze ecc tez.
Tak czy inaczej - pamieci albo nie chodza (niewykrywane) albo nie daja sie wlozyc (wciecia)
Jak bys cos znalazl to bede bardzo dzwieczny.