Falcon`a 030 z przejściówką do VGA. Sprawny. Stan i wygląd zewnętrzny bardzo dobry. Kupiłem go kiedyś za 650, nigdy go nawet nie podpiąłem widziałem jak działa u sprzedającego. Nie wystawię go na allegro bo mi go szkoda. Jeśli weźmie go ktoś ze sceny to sprzedam za 500 zł plus koszty przesyłki. Wysyłkę dokonam po przelaniu na konto. Zasada kto pierwszy ten lepszy. Mam również do sprzedania Atari TT ma podłączenie bezpośrednie do VGA i pamięć - pisze - 4 + 16. Ten załączyłem i pojawił się system i tyle, nic więcej nie robiłem bo na dużych Atari się nie znam wcale. Stacja dysków jest zmieniona i przerobiona, jak się uważnie popatrzy to widać, że na przycisk ze stacji ktoś wypiłował pilniczkiem. Do tego mam klawiaturę i myszę. Bez klawiatury i myszy kiedyś dałem 400 zł. Mogę TTe sprzedać za 200zł plus koszty transportuoraz jeśli ktoś chce dorzucić gratis wnętrzności z ST1 i MEGAFILE 030. Jakby co to pisać na mvfmvf@poczta.onet.pl
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.