Ludzie!!!! Ma ktos nastepujace 2 tytuly:
1. Ucieczka z Z.S.T.
2. Wietlina '89
Kiedys je mialem, ale pad dyskietki i juz nie mam. Jesli ktos, ma to niech mnie powiadomi. Pliiizzz. Ciut mi zalezy. :) :) :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Software, Gry - 8bit » Poszukuje 2-och gierek
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ludzie!!!! Ma ktos nastepujace 2 tytuly:
1. Ucieczka z Z.S.T.
2. Wietlina '89
Kiedys je mialem, ale pad dyskietki i juz nie mam. Jesli ktos, ma to niech mnie powiadomi. Pliiizzz. Ciut mi zalezy. :) :) :)
Już wysłałem Busterowi na maila!
A teraz Busterek niech będzie grzeczny i podzieli się swą zdobyczą z resztą sceny (oczywiście z tymi, co chętni)... 8) A ja się kładę - bo chyba Messjaszce pozazdrościłem (grypa?) :x
eee... czym on sie ma podzielić? Eee... mną?? To moze ja już pójdę? :lol:
Gierkami, kitq, gierkami :D :D :D
Ufff... No ale co ja poradzę, ze tak dziwnie to zabrzmiało?? :oops:
hĘ???
Coś straciłem aby??? ;)
A tak w ogóle to brakuje rozpiski klavishy do Messiah`a, ale może się czepiam... :D
Ponieważ nie udało się nikomu ustalić (w tym mnie), co też miałem na myśli :? - proponuję zakończyć ten temat. Zresztą - nikogo do tego nie zmuszam. Acha - ciśnienie spada, ale wciąż jest... itd. :twisted:
Łehehehehehe........ Jak już czasmai Miker coś powiesz, to już powiesz...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hehehe.... Trza to rozpracować, ja tego tak nie zostawię ;)
Messy
Nie lej go w morde tak bezustanie po tylko nogi ida pozniej "z grecka" w epsilon:)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Software, Gry - 8bit » Poszukuje 2-och gierek
Wygenerowano w 0.014 sekund, wykonano 56 zapytań