1

Witam jestem tu pierwszy raz, posiadam PC-eta i Atari 65 XE , pojawiła mi sie po latach tzw. retro mania :) ,  zawsze byłem Atarowcem :) i chciałbym kupić ATARI ST , niestety na allegro mam pecha ponieważ nie moge znaleźć oferty blisko mojego miejsca zamieszkania a boje sie kupować Atari wysyłane pocztą z uwagi na możliwość uszkodzenia sprzętu, preferował bym odbiór osobisty , mieszkam w Tarnowie moge dojechać do 100 km od Tarnowa w każdą strone czyli np. w gre wchodzi Rzeszów, Kraków, Kielce itp.  PROSZE O POMOC ! i dziękuje.

2

Bez obawy :) Ja kupiłem STE na Allegro od gościa z Gdańska. Przyszło w całości. Później kupowałem różne inne Atarce i też przychodziły całe.

3

Jednak postanowiłem za ryzykować i właśnie licytuje ATARI ST, dzięki za słowa otuchy :) Jak już je będe miał to będe potrzebował sporo pomocy i dobrych rad od ludzi z tego forum, mam nadzieje że je uzyskam dziękuje i pozdrawiam!!!

Powiedz które, pomożemy w licytacji ;)

Atari: FireBee, (Falcon030 CT60e SuperVidel SvEthlana CTPCI), TT, (520ST Pak030 Frak PuPla Panther), (520ST 4MB ST RAM 8MB TT RAM CosmosEx SC1435), (1040STFM UltraSatan SM124), (1040STE 4MB ST RAM 8MB TT RAM CosmosEx NetUSBee SM144 SC1224), 260ST, 520 ST+, (MEGA ST SM125), (65XE Rapidus U1MB VBXE SIDE2 SIO2PC), (Jaguar SkunkBoard), Lynx II, 2x Portfolio

5

A to tajemnica :) jak kupie to pokarze światu :))