Zenon bez urazy, ale nie wypowiadaj sie na tematy o ktorych pojecia nie masz i ktorych nie lubisz. Niebawem zacznie sie na AA istne kolko rozancowe i moherowych beretow, wszystko jest Be, polska jest BE, i w ogole life sux, "kupic se schnoorek". Mistrzostwa przed nami, bedzie spoko, jestem zawsze dumny z kazdego sukcesu PL - nie wazne czy jest to scena i dema na zachodnich parties, czy scena atari i fenomen skilla polakow (fakt ze ostatni bastion, ale tak zawsze bylo), top3 swiata w starcrafcie, siatce, skokach, firmach, miss urody i cokolwiek; D.
Przed elimnacjami zagralismy nedze z dania 1:4 potem awans;
2 lata temu przed Mistz. Europy Grecja dostala od nas baty (tuz przed mistrzostwami), aby potem siegnac po tytul ME.
ABy byc sprawiedliwym, gdyz Kuszczak zbiera niesamowite noty w lidze angielskiej: (bitman obejrzyj... :O).
http://www.youtube.com/watch?v=1tlqxW4q … h=kuszczak
Noszkurwa nie moge, 1 mecz i juz niczym fani rydzyka (ten sam sposob reagowania) leci sie i sapie (jestem po wojence na pewnym forum pol forum vs pol forum;); 1 slabyy mecz, rownie dobrze moglo byc tak - popieprzona publicznosc, ktora gwizdala na naszych i kibicowala kolubmii (tak bylo!), bo nei ma franka i dudka (a co maja do tego inni pilkarze, ktorzy wiecej sie zasluzyli w eliminacjach chocby Zurawski?) spowodowala, ze nikt nie gral - w drugiej polowie nasi stali w miejscu, tez bym nie ryzykwal kontuzji i OUT z reprezy na MS dla takich pajacow - pierwszy raz w zyciu odkad moje oczy ogladaja pilke widzialem cos takiego, co pokazala publicznosc - dno.